Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mężczyźni wolą wysportowane kobiety czy takie z ciałkiem

Polecane posty

Gość gość

ciekawa jestem jak to jest? mowią tak a wybierają inne, jak to jest w rzeczywistości? ja nigdy nie ćwiczyłam nie jestem gruba ale mam tluszczyk tu i tam, moj maz zawsze mi mowi ze woli takie normalne kobiety ktore nie wymyslaja z fitnesem i silownia ze tluszczyk musi byc a co innego widze gdy przechodzi obok jakas wysportowana dziewczyna ktora ma zatysy miesni, tak samo wszyscy faceci jakich znam. Jak to jest w koncu panowie?

Gość gość
Na pewno nie może być tłusta, ma mieć ciałko ale wysportowane. Czyli np duży jeden wysportowany tyleczek, płaski brzuch może mieć nawet zarysowane mięśnie brzucha, to jest seksowne

Gość gość
ok wiec dlaczego faceci mowia ze nie lubia gdy dziewczyny cwicza, ze kobieta mma wygladac jak kobieta i zadnych cwiczen. moj maz mowi ze uwielbia moje cialo a oglada ssie za patyczakami ktore waza 50 kg

Gość gość
Szczupłe żeby sie pipa odznaczała od ciała a nie gruba u której pipy nie widać .

Gość gość
Wysportowany kobieta to nienjest patyk 50 kg... mięśnie ważą więcej niż tłuszcz i kobieta która ćwiczy i normalnie je ma trochę cialka, ale to ciało jest zupełnie inne niż u tej która kompletnie nic ze sobą nie robi. Ta co ćwiczy ma bardziej jędrne ciało, np posladki i piersi i to się facetom podoba, płaski jędrny brzuch także ;)

Gość gość
mój facet wyjaśnił mi krótko, ponieważ meżczyzna jest przeważnie płaski i twardy to woli żeby kobiecie wystawały rózne krągłosci i była miękka

Gość gość
I takie i takie.

Gość gość
tu autorka, ale wlasnie moja kolezanka wazy 50 kg ma okragly tylek, piersi to takie srednie ale ma ladny brzuch, wlasnie ma zaryswane miesnie i widze ze jak jestesmy na basenie to maz na nia zerka czesto. Ja waze 60 kg nie jestes spasiona ale mam tluszczyk na brzuchu. Pokazcie mi jakies zdj z internetu jak niby powinien ten brzuch wygladac. Chyba czas zaczac cwicyc

Gość gość
wowww to twoja dziewczyna???

Gość gość
Nienawidzę takich brzuchów, nie mogę się w ogóle podniecić. Brzuszek musi być miękki, a nie twardy. Nie mylcie jędrności z mięśniami.

Gość gość
wlasnie co znaczy jedrny dla faceta? prosimy zdjecie z neta

Gość gość
Nie wstawiam zdjęć mojej dziewczyny, napisałem że wygląda jej ciało podobnie no i oczywiście wystający duży jędrny tyleczek ;)

Gość gość
Jędrny to znaczy stojący, nie za twardy nie za miękki (np tyłek) coś co nie jest rozlazle i z celulitem, jak złapie się to ciało, to czuć że wróci do swojego kształtu, nic nie wisi itp

Gość gość
waze 49 kg i wcale nie jestem patczakiem! biegam , chodze na siłownie i mam fajna sylwetke wiec wmawiajcie sobie dalej ze takich dziewczyn faceci nie chca.

Gość gość
Słaby ten brzuch Twojej trenerki

Gość gość
Ja wolę z ciałkiem! :-) A że faceci się oglądają za "laskami"? Też czasem się oglądam, ale to tak z ciekawości. Jak lambo zobaczę na ulicy, to też popatrzę, ale mieć go wcale nie chcę. :-)

Gość gość
a mi się właśnie podoba, kiedyś miała mocno zarysowane mięśnie ale przestała tak intensywnie ćwiczyć. Kobieta ma wyglądać kobieco a nie czteropak jak u faceta:) kazdy lubi co innego

Gość gość
Ja lubię jak kobieta jest wysportowana i ma ładną smukłą sylwetkę :)

Gość gość
skąd ta twoja trenerka ze zdjęcia? piękna nie przesadzona sylwetka.

Gość gość
z Krakowa ale ma męża i dziecko;p