Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobiety naprawde kochaja chamow? Wypowiedzcie sie jak to jest

Polecane posty

Gość gość
Ja w mlodosci trafialam tylko na takich bo pewnie z powodu niskiego pniskiegowlasnej wartosci podswiadomomie tylko takich wybieralam. Ale w koncu trafilam na takiego ktory mi tak dokuczyl tak mnie zniszczyl psychicznie i fizycznie ze od 5 lat jak widze jakiegokolwiek chama chocby byl przystojny to chce mi sie rzygac. I nie zdradze dobrego faceta z zadnym padalcem bo chamy na pewno maja rozne choroby weneryczne i na sama mysl czuje do nich ogolne obrzydzenie:-) trzeba dostac porzadnego kopa zeby nie wybierac debili w przyszlosci a ja tego kopa bede pamietac pewnie do konca zycia

Gość gość
Rzecz w tym że cham często jest spokojny i szarmancki - ale trochę doświadczenia życiowego i kobieta go łatwo rozpozna. Mnie też dopiekł pewien cham za młodu, a poleciałam na niego właśnie dlatego, że wyglądał na takiego miłego i porządnego: żadnych imprez, żadnych nałogów, prawiczek, kulturka, sweterek, nigdy nie chodził z kolegami na bilard czy piwo (bo i nie miał żadnych kolegów). A okazał się potem chamem, ktory potraktował mnie jakbym była wypchanym zwierzęciem. Od tego czasu śmieję się z kafeteryjnych mądrości: "dziewczyno wybierz spokojnego".

Gość gość
Oj tak nie zawsze na pierwszy rzut oka widac ze ktos jest chamem czesto to pozniej wychodzi ja tez nie zadawalam sie z patola na pozor a wyszlo jak wyszlo.. Ale teraz mam taki czubometr ze czesto od razu widze po pewnych zachowaniach ze ktos jest niepewny.. Duzo jest tyranow i podlych facetow w ladnych ciuchach i niby milych a jak juz dziewczyne zlapia to ujawniaja swoje prawdziwe ja

Gość gość
zależy czym dla kogo jest chamstwo. Mizoginów i prawackie chamidła gaszę szybko. Inteligentne disowanie (żartobliwe) lubię i sama uskuteczniam ;)

Gość gość
Never, nigdy nie zadawalam sie nawet z chamami.

Gość gość
dobrze pompuja i maja mase spermy

Gość gość
Nie nienawidzą. Życie pokazuje ze kobieta luczy zr jej partner msz jak założy obrączkę sie zmieni a Facet myśli ze nawet jak będzie chamem ona się nie zmieni I Obydwoje się mylili