Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zazdroszczę kobietom, które potrafiły same się ustawić. Ja gdyby nie mąż...

Polecane posty

Gość gość
18.30 prawidłowe masz podejście!

Gość gość
w naszym pieprzonym, j*****m kraju to tylko żyje ta baba co naklepie bachorów, bo uczciwie pracująca dostaje jałmużnę, j****e cholerne pisowce, oby ich za te 500+ pokrzywiło w chorobie

Gość gość
dziś ale co maja osoby z warszafki do rzeczy? W zasadzie nie powinny sie w ogóle wypowiadac, bo słyszałam w oficjalnym zródle w tv, ze róznice miedzy warszawa a reszta kraju sa juz takie, jak między Polska a krajami Zachodu.. W stolicy panie do sprzatania maja po 2 tys, ale warszawa to nie wszystko. w Poznaniu zarobek 2 tys jest juz bardzo dobry

Gość gość
Trochę przesadzone są mity o Warszafce - wysokie ceny najmu, przejazdy itp. i tak zżerają te paręset zł wynagrodzenia, w mojej branży np. różnica między pracą w Warszawie a Łodzi i Toruniu to 350 zł - no szał.

Gość gość
gość dziś A jakie są różnice w cenach przejazdu w Warszawie i innych miastach?

Gość gość
gość wczoraj Kobiety są same sobie winne, że mało zarabiają. Rodzą dzieci i to one się głównie nimi opiekują. Do tego domagają się licznych przywilejów z tego tytułu, często są nieobecne w pracy, nie są tak elastyczne jak mężczyźni. To wszystko sprawia, że są mniej wartościowymi pracownikami, a zatrudnienie kobiety zawsze niesie ryzyko, że będzie z niej mały pożytek. Zainwestujesz w nią, wyszkolisz, a ona zajdzie w ciążę i pójdzie na L4 a potem zniknie co najmniej na rok na macierzyńskim. I wracasz do punktu wyjścia.

Wiesz, kumpela odeszła z korpo i jest wymięta, czuje się jak ścierka.Nie każdy da radę.Może Twoje cechy są łagodniejsze i przystałaś na, to co oferuje małżonek.Nie każda kobietka jest wojowniczką :) Ja jestem z cechami dominującymi, wymagająca i nie ma siły, aby facet mi zarządził, abym np zrezygnowała z pracy ...wiem, że bywają mężczyzni co lubią zamykać "swoją kobietę w złotej klatce" A ja ... samodzielna mam cechę urodzeniową- niezależności.Nigdy nie przyjełabym opcji "siedzenia w domu na utrzymaniu męża"ambicja- nie pozwala,strach przed utratą siły, lubię też mieć " z "jakością", ale, to frajda pod warunkiem, że jaaaaa zdobyłam.Ale Twoja sytuacja jest związana z życiem, urodziłaś dziecko :) Więc jeszcze wszystko przed Tobą :) Położenie, w którym się znalazłaś może okazać się przejściowe.Nie dołuj się :)Ja też, to przerabiałam...brrrrrr