Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

okulary progresywne

Polecane posty

Gość gość

Dobry salon optyczny w Kraku! Ktoś, coś? Gdzie zamawiacie okulary? Zastanawiam się zwłaszcza nad progresywnymi, żebym nie musiała co chwila zmieniać szkieł na inne do czytania, inne do codziennego życia. Jeśli macie kogoś sprawdzonego z rozsądnym cennikiem to będę wdzięczna za namiar.

Gość gość
Eurooptyka jest dobrym salonem jak ktoś szuka korekcyjnych okularów ale tak samo przeciwsłoneczne zdarzyło mi się tutaj kupować w tym roku. Wszechstronna oferta, przez co można znaleźć swój kształt i swój styl oprawek.

Gość gość
Ja mam słabość do Cheap Monday jeśli chodzi o oprawki...taki skandynawski styl mi odpowiada, dobrze w tym wyglądam. Oprawy tej marki zamawiałam w Oko Design i szybko je dla mnie przygotowali w cenie którą byłam w stanie przełknąć ;)

Gość gość
Jeżeli zdecyduje się Pani na okulary progresywne, to polecam poszukanie salonu optycznego za pośrednictwem tej strony: http://czasnawzrok.pl/rozwiazania-dla-prezbiopow/. Zajmują się oni przede wszystkim promowaniem szkieł progresywnych. Na stronie tej można również przeczytać dla kogo tak naprawdę są przeznaczone takie szkła.