Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie ma czegoś takiego jak miłość

Polecane posty

Gość gość

Nie ma czegoś takiego jak miłość, a to że ludzie dobierają się w pary i płodzą potomstwo to dlatego że mamy to w genach tak samo jak zwierzęta aby przetrwał gatunek. Ja np. nie odczuwam takiej potrzeby. Nie ma miłości do rodziców do własnych dzieci ,do przyjaciół,do muzyki czy czegokolwiek innego. Są tylko geny.

Gość gość
Jest miłość do E 😍 :classic_cool:

Gość gość
Nie ma na to ani jednego dowodu. Nauka nie wie nic o świadomości człowieka a to tylko tu możemy mówić o miłości. Teoria ewolucji nie wyjaśnia istoty świadomości jak i pragnień i potrzeb człowieka. Geny >pragnienia,potrzeby - niczego nie wyjaśnia Człowiek posiadający świadomość nie redukuje się do genów .

Gość gość
E 😍 :-) a propo tematu, dzisiaj kupiłem sobie dvd 2001 odyseja kosmiczna :-) czekam tylko jak włączą prąd po huraganie odpalam film 😠

Gość gość
Milosc to sie kupuje i juz

Gość gość
kto nie doświadczył ten mówi że nie ma miłości, ale to tak samo jakbym mówił że wielbłądy nie istnieją bo nigdy żadnego na żywo na własne oczy nie widziałem... a tego typu tematy i deklaracje że miłość nie istnieje biorą się właśnie z frustracji i z ogromnego pragnienia miłości, ale by było ci lżej to wolisz wciskać że miłość nie istnieje niż pogodzić się z tym że nigdy jej nie zaznałaś