Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poznałam faceta ale boje sie że chodzi mu tylko o sex

Polecane posty

Gość gość

no więc poznałam faceta na imprezie, świetnie mi sie z nim rozmawiało, od razu wpadliśmy sobie w oko, czułam ze miedzy nami coś jest. No i emocje alkohol sprawił, ze wylądowaliśmy w łóżku, bylo naprawdę super. Po tym wymienilismy się numerami, i on teraz liczy na kolejne spotkanie. On bardzio mi się podoba i strasznie pragnę go, ale boje się, że jemu chodzi tylko o sex tym bardziej, ze tak zazęlismy nasza relację. Boje się, że bedę tylko laską na sex, a ja się zakocham, tym bardziej, ze on jest bardzo w moim typie, wiec boje się, ze tak będzie, szczególnie że jak się zakochuje to czasem trace głowę, i cieżko mi wtedy racjonalnie ocenić sytuacje. Czy powinnam powiedziec mu, żebyśmy się umawiali ale bez sexu, czy to w ogóle ma sens, po tym jak się przepsaliśmy ze sobą. Ja chcialabym czego s powa znego, takiej relacji szukam, i nie chce byc dla kogoś tylko przelotną przygodą..

Gość gość
Raczej będzie Cie postrzegal w kategorii łatwej, takiej tylko na seks. Trzeba bylo zaczekać a nie od razu dawac mu d... Y!

Gość gość
Jest fajnie po co psuć? Chyba lepiej mieć fajny seks niż nic? Po co rezygnowac jak on Cię kręci?

Gość gość
niby tak ale pznaliśmy sie w takich okolcznościach i tak jak mówie, emoche alkohol zrobiły swoje, ja sama, nie spotykałam się z nikim nbardzo długo i po prostu tego potrzebowalam. Tyle, ze nie spodziewałam sie, ze znowu mnie tak trafi.. w zasadzie tak, ale kiedyś miałam juz taka sytuacje, że ja zakochałam, sie a facet szukał tylko niezobowiązujacej przygody, a póżniej mocno mocno po tym cierpiałam, Nie chce sie wpakowac w nic podobnego dlatego własnie zastanawiam się co zrobić

Gość gość
ummmm eXtra kocham takie suczki tez bym cie przerooochal i kopnal w doope czemu wy kobiety zaraz cos chcecie ja che tylko roochac

Gość gość
nie, że chce związku, i usidlić ho itd, sama nie wiem czy bede tego chciec, na ten moment pdooba mi się bardzo, ale wiadomo powinniśmy sie poznac, by stwierdzić, czy może coś wyniknać z tego poważnego czy nie.. ale po prostu nie chce pozostac z tym poczuciem, że byłam tylko dla niego sex zabawką

Gość Anet zoo7a
Przede wszystkim należy zwrócić uwagę na agenture. To co dzieje się w Polsce to przypomina jakieś przygotowania do wojny chyba. Mamy już kilkanaście tysięcy nielegalnych z Izraela, mężczyzn po przeszkoleniach Mosadu, bardzo często po wyrokach. Wiedzą jak wykorzystywać i manipulować ludzmi i siać zamęt w innych spolecznościach. Tak więc moje miłe pora zacząć pytać ten element jak się naprawde nazywa ale bezpieczniej od razu dzwonić na policję.

Gość gość
To nie ładuj mu się znowu od razu do łóżka.

Gość gość
serio dlaczego relacje s ą takie trudne, tyle egoizmu i wykorzystywania wkoło że trzeba się tak asekurować, analizować kminić, by nie zostać w******nym za przeproszeniem znowu.. szczerze zaczynam myśleć, czy w ogóle chce tej relacji ani jakiejkowliek..

Gość gość
To nie chodź szybko z facetami do łóżka. Jak przytrzymasz dłużej faceta i będziesz mu stopniowo,, dawkowac" siebie, to tylko tak się przekonasz czy zależy mu na Tobie czy tylko na seksie. Z tym facetem to już za późno... Muszę Cie zmartwic- większość kobiet zakochuje się po seksie jeśli uprawia go z jednym partnerem. Faceci bardziej oddzielaja seks od uczuć, potrafią dłuższy czas r...c, jednocześnie się nie zakoc***ac. Wybór należy do Ciebie ale pamiętaj że sporo ryzykujesz i możesz cierpieć później... Poczytaj sobie wątki o podobnej tematyce. Kobiety mają gorzej i powinny być ostrozniejsze.

Gość gość
jaaaa aleeeeeeee gpooooopia pissssssaaa po choyyya dalas mu duppppy od razu do kogo masz pretensje? chyba tylko do siebie. emocje? i co jeszcze? hahahha

Gość gość
18:14 wiem, że powinnam tak zrobić masz zupełną rację..tak chciałam liczyłam na to, że kogoś poznam , ale nikt interesujący mi się nie trafił. No ale trafił się on i teraz mam misz masz w głowie nie chce konczyć tej relacji ale boje się, że jeżęli powiem, żebyśmy sie spotykali bez sexu on stwierdzi, ze jestem jakaś dzwna niezdecydowana, albo że chce od razu związku, małżenstwa itd, niektórzy faceci tak reagują na takie zachowanie

Gość gość
jak o ten z góry np;p

Gość gość
A ja poznalam faceta i boje sie, ze chodzi mu o cos wiecej niz seks. Jak to w zyciu dziwnie bywa, ze ma sie czasem nie to co by sie chcialo :D Ciesz sie poki mozesz :D

Gość gość
wiecie, tak naprawde, to na razie, nie mam powodów by sie martwić, ale po prostu znam życie i wolę byc ostrożna;) to prawda zawsze jest tak, ze chcemy czego nie możemy mieć;)

Gość gość
Musisz znaleźć jak już wiesz czego chcesz, nikt o tym nie wie i się nie dowie, to pozostaje wróżenie z fusów.

Gość gość
dziś Dziewczyno a moze on tez sie zakochal??daj na luz,spotykaj sie z nim dalej,nie mow o zadnych zwiazkach,angazowaniu sie,nie pytaj sie czy cos do ciebie czuje,czy mu zalezy,nie naciskaj,pozwol zeby wszystko potoczylo sie naturalnie,zachowuj sie tak jakby ci zupelnie nie zalezalo na zadnym zwiazku,najlepiej powiedz mu tak,nikogo na razie nie szukam ale bardzo sie ciesze ze sie z toba poznalam,mozemy sie spotykac bez zadnych zobowiazan itp,nie narzucaj sie,a zobaczysz ze facet wpadnie jak sliwka w kompot,pamietaj ze to ze juz razem spaliscie nic nie przekresla.Bo na razie ma twoje cialo,teraz musisz zrobic tak zeby pragnal twojej duszy,Jak dobrze wszystko rozegrasz to ty go w sobie pierwsza rozkochasz.

Gość gość
wiem nic nie chce mówić stawiać żadnego ultimatum, bo wiem, że to odstrasza, nawet mnie by odstraszyło.. ale jeżeli tak nie będzie, jeśli on szuka tylko niezobowiązującej przygody.. nie chce cierpieć znowu, to nie jest takie łatwe..

Gość gość
Kochana, ty już jesteś jego seks zabawką i to na własne życzenie :) zaczelas od d**y strony i tyle

Gość gość
równie dobrze moge mówić że on jest moja sex zabawką :) a tak serio, przecież zdrarza, sie że ludzie zaczyanja relacje od sexu i czasem nawet długoletnie związki z tego wychodza.. i chciałabym by tak było, ale zycie jednak pokazało mi ze jest inaczej i boje się

Gość gość
Nie masz się czego bać więszkości facetom o to chodzi ;)

Gość gość
dziś rob tak jak ci napisalam a zobaczysz ze to on sie zakocha.

Gość gość
19.30 dokładnie. No ale były,, emocje" :D. Jak nie. Potrafiłas użyć mózgu zawczasu to teraz nie dziw się że będziesz jego sex zabawka. Się przy las to na wstępie. Czy on pisze do ciebie?

Gość gość
Nie nie zdarza się. Wyjątek stanowi regułę, to nie je bajka tylko życie ;)

Gość gość
Autorka jest szmata a od szmaty chce sie tylko seksu

Gość gość
Raz się z gościem spotkałaś i od razu takie przemyślenia? Nawet jeśli on liczy jedynie na sex to jeśli masz trochę oleju w głowie nie będziesz na każde jego zawołanie i dasz mu szansę się wykazać, bo przecież co stoi na przeszkodzie żeby przed tym jak chce Cię wydy...mać zabrał na kolację? nie musi to od razu oznaczać randki. Masz okazję miło spędzić czas to korzystaj ale nie rób z siebie desperatki.

Gość gość
W czym się zakochałaś? W jego penisie? Przecież go nie znasz. Spotkajmy się daj mu szpary tak jak żadna inna może też się zakocha. Jedno dymanko i parę drinków a ta już o związku myśli. Normalna ty jesteś?

Gość gość
dziś Bzdury! przeciez on tez mogl do niej cos poczuc!tego nie wie,mowie ci rob tak jak napisalam,teraz poczekaj az on sie odezwie,bedzie chcial sie spotkac to np zaproponuj luzny wypad np na piwo,nie rozmawiaj o uczuciach,zwiazkach,nie pytaj dokad ta znajomosc zmierza!po prostu traktuj go jak kumpla,gdybym to ja byla na twoim miejscu to facet by po miesiacu chodzil jak w zegarku szwajcarskim.

Gość gość
19:40 nie robie desperatki z siebie i w sumie masz troche racji, dlatego chce byśmy spotkali się na jakimś neutralnym gruncie tym razem, kino restaruacja, tak byśmy mieli okazaje poznać się pogadac. Może po prostu po spotkaniu, powiem że lece do domu i tyle, gdyby nalegał,żebym np wpadła do niego ? co o tym sądzicie?

Gość gość
Teraz musisz bardziej się postarać, z połykiem.