Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poznałam faceta ale boje sie że chodzi mu tylko o sex

Polecane posty

Gość ona32lata
autorko. Posłuchaj mnie. Nie zrobilas nic zlego, oboje jesteście dorośli, była impreza i Cie poniosło, nie czuj się winna. Jeśli on Ci się podoba, czujesz do niego chemię i boisz się ze moglabys się zakochać porozmawiaj z nim, powiedz o swoich obawach, o zakochaniu nie musisz mowic, ale o tym czego się obawiasz tak, i ze was poniosło. Ja z tym facetem o którym pisałam /piszę w topiku poszlam do lozka na 15 spotkaniu i i tak mnie zostawił. Nie wiń siebie.

Gość gość
Jakie wdzięki i powaby? odmawiam, i liczą że któraś wybiorę, nie raz żałuje powinien zachowywać się jak cham wtedy miał bym spokój, ale inaczej jestem wychowany i było by mi szkoda kogoś zranić :) , jak chcesz więcej wiedzieć, większość nie wszystkie się zna nawzajem i w cale im to nie przeszkadza, jedne wprost otwarcie odważnie mówią, inne że bardzo im się podobam itd, a inne żeby je zdobyć że nie są łatwe , jak tamte, inne od razu by się całowały.

Gość gość
ale jak tak powiem on od razu bedzie wiedział, że mi zalezy pomysli jeszcze ze stawiam go do muru i w ogóle zatraci to całą swoją spontaniczność..

Gość gość
zapytaj go o to.

Gość gość
nic na to nie poradzisz

Gość gość
Co u Ciebie autorko?