Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak powiedział że żałuję naszego związku.

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj wieczorem pojechaliśmy w odwiedziny do przyjaciela mojego chłopak. Urodziło mu sie dziecko, którego mamą jest była mojego chłopaka. Ja wygryzłam ją. Mój chłopak po spotkaniu poszedł na piwo, wrócił pijany i powiedział mi że żałuje zerwania zareczyn, odwolanego ślubu, bo teraz miałby wspaniałą żonę i dziecko, a zamiast niego ma to jego przyjaciel. Co myśleć o tym?

Gość gość
Ze trzeba go rzucic

Gość gość
Że jesteś gorsza pod każdym względem od jego bylej o czym przekonał się po czasie. Swoją drogą jego była musi być naprawdę super skoro zabrał się za nią jego przyjaciel, to ten typ kobiety na które czekają mężczyźni jak się tylko zwolni.

Gość gość
Że masz to na co zasłużyłaś. Tak się po prostu nie robi. Z drugiej strony facet też d**ek, powinien mieć swój rozum. Najlepiej chyba sobie go odpuścić, a następnym razem nie ruszając komuś związku, dla swojego dobra.

Gość gość
Dobraliście się - Ty ją wygryzłaś, a dla niego widać wiele nie znaczyła skoro ją rzucił dla Ciebie. macie oboje co chcieliście

Gość gość
Dziewczyny ale ja go kocham dlatego walczylam o niego. Byłam w stanie zrobić wszystko. Czy jego byla jest taka super? Nie wiem. Osobiście nie lubię jej. Oni niby tworzyli paczkę przyjaciół no i tak ją pocieszał po rozstaniu, że urodziła mu dziecko. Po 4 latach są małżeństwem i rodzicami.

Gość gość
Karma wraca. Rzuć go, ja sobie nie wyobrażam być z kimś kto powiedział mi takie coś. Szanuj się trochę.

Gość gość
Czemu Karma wraca ? Ja nie zrobilam nikomu krzywdy.

Gość gość
Tak czy siak pan jest do odstrzału. Ty masz być dla faceta najważniejsza a nie gorsza od jakiejś byłej.

Gość gość
Nie Zrobiłaś krzywdy? Przeciez odbiłaś go tamtej

Gość gość
Jakby ją kochal to nie uległ by a on uległ mi.

Gość gość
A jakby Ciebie kochał to by nie żałował, że nie jest z nią.

Gość gość
No sama sobie odpowiedziałaś uległ ci a teraz żałuje. Ona jest typem kobiet które się kocha a ty no cóż... zalicza. Najwyraźniej facet zrozumiał błąd i teraz żałuje. Wszyscy macie to na co zasłużyliście: on stracił super kobietę ty jesteś nieszczęśliwa a ona ma cudowna kochająca rodzine. Wtedy była pewnie zla na ciebie a teraz myśle ze chciałaby ci podziękować ze uwolniła ja od dupka. Brawo ty

Gość gość
Co to znaczy typ który się kocha ? Ona jest raczej cicha, spokojna, tak ułożona.

Gość gość
Gość 22;22 bardzo dobrze powiedziane

Gość gość
Ona jest cicha,spokojna a ty k***iszcze Wiec tak,to ją sie kocha..

Gość gość
No cóż. Twój facet zostawił fajną laskę i pewnie dopiero oczy mu się otworzyły i zobaczył co stracił. Popił i zrozumiał, że to on mógł mieć żonę, dziecko, szczęście. To nie znaczy, że jest mu źle z tobą, raczej nie przypuszczał, że może pragnąć takiej stabilizacji i bliskości. Nie wiem ile masz lat i na jakim etapie związku jesteście ale lepiej odpuść sobie, bo teraz już będziesz dla niego substytutem tej, która jest już nieosiągalna. No chyba, że wystarcza ci, że jest z tobą. Na przyszłość - nie rozbijaj więcej związków.

Gość gość
Autorka nie zrobiła nic złego. To nie była jego żona. W takim wypadku można odbijać dowoli.

Gość gośćmmmm
Ciężka sprawa. Zrobiłaś zle rozbijając jego związek ale to nie powód żeby teraz cierpieć. Jeśli bardzo Ci na chłopaku zależy to zapomnij o czym usłyszałaś i tkwij w związku bez miłości. Ja osobiście wystawiłabym chłopu walizkę przed drzwi gdyby powiedział to co usłyszałaś.

Gość gość
no i odbiła - tamta była zraniona, teraz ma kochającego męża i dziecko. A autorka...faceta który żałuje, że są zaliczył. Warto było, nie ma co.

Gość gość
Mam 24 lata, on 29 (za dwa tygodnie 30), jego była narzeczona 28. Więc jestem młodsza, atrakcyjniejsza, zgrabniejsza, bo jej po dziecku jeszcze zostało.

Gość gość
Nie uważacie ze po tym co zrobił przyjaciel mojego chłopaka nie powinniśmy utrzymywać z nimi kontaktu? Przecież on wziął sobie jego byłą, poza tym tak ją pocieszał ze zostali małżeństwem.

Gość gość
Ciesz sie że to tylko chłopak a nie mąż. Ja bym po tym tekście z miejsca rzuciła bez znaczenia czy kocham czy nie. A co do tej żony przyjaciela to wszędzie dobrze gdzie nas nie ma i trawa u sąsiada bardziej zielona. Jakby był z tamtą na co dzień patrzył na zupki, kupki to też by był znudzony i miał dość, patrzyłby na inne kobiety poza domem. To zawsze tak działa. Zostaw dziada i sie ciesz że nie masz z nim ślubu i dzieci. Nie ma nic gorszego niż małżeństwo

Gość gość
Atrakcyjniejsza? Twój facet chyba tak nie uważa. A co do przyjaciela... zaczął z nią być jak była wolna wiec co tu jest niby nie tak? On w przeciwieństwie do ciebie nikomu związku nie rozbił. Już kto jak kto ale ty umoralniac nie powinnaś

Gość gość
Lepiej była niż obecnego hahaha

Gość gość
To prowo chyba nie wierzycie że dziewczyna która odbiła narzeczonej faceta potem jedzie do niej w odwiedziny ????? Chyba nie sądzicie ze facet jeździ do byle narzeczonej ????? Ja bym nigdy takich szmat pod dach nie wpuscila

Gość gość
Gość 7.30 znam kilka przypadków gdzie byli utrzymują dość bliski kontakt a nowi się na to godzą dla mnie osobiście to chore No ale cóż

Gość gość
Wiecie ile walczyłam żeby nie jechać do niej? No ale coż. Chciał odwiedzić dziecko przyjaciela, oni nadal są dobrymi kumplami.

Gość gość
Skoro facet zostawi żonę dziewczynę narzeczona dla innej to w większości przypadków taki sam los może spotkać ta następna. Ludzie to taki już charakter. Tak samo jak zdradzi raz to najslczesciej i kolejny. Wiadomo nie można generalizować ale w większości tak jest. I nie łudź się ze byłaś taka wyjątkowa ze odszedł do ciebie. Facet jest nie stabilny i chciał zmiany. Niestety

Gość gość
Tu masz rację nie powinni razem być