Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy zaczęły się Wasze mdłości, wymioty??!! Ja nie mam KOMPLETNIE NIC, a to 9tc

Polecane posty

Gość gość

Jw Martwię się :(

Gość gość
to się powinnas cieszyć że nic ci się nie dzieje bo to żadna przyjemność.

Gość gość
Wiem, wiem, ale ja się w ogóle nie czuje w ciąży... Żadnych objawów. Zero totalne

Gość gość
A skad wiesz, ze jestes w ciazy w ogole?

Gość gość
Ja do teraz nie mam mdłości wymiotów, i nie miałam obecnie 27tydz :)

Gość gość
Nie miałam wcale. Ani w pierwszej ani w drugiej ciąży. Obie książkowe.

Gość gość
To ciesz się, ja jestem w 13tc i mam dość już, wcale ta ciąża mnie nie cieszy, nawet brzuch rosnący humoru nie poprawia. Cały czas mnie mdli, wymiotuje sporadycznie ale do 11t było po kilka razy dziennie! I te cholerne bóle żołądka

Gość gość
Yyy jakto skąd?! Wiem o ciąży, bo byłam u lekarza hah ;)

Gość gość
nigdy , całą ciążę znosiłam super

Gość gość
ja jestem w 7 tygodniu i tez nie mam mdlosci

Gość gość
Nie wymyslaj problemow, ja mialam takie wymioty i mdlosci, ze sie wody nie moglam napic, do dzis pamietam jak raz zjadlam surowa cebule... A dziecko juz na swiecie, ale jeszcze pamietam to uczucie, juz nawet bol porodu zapomnialam. Az sie zastanawialam czy ta ciaza to nie byl blad! Przeszlo ok 15tc i moglam sie cieszyc ciąża... W pierwszej ciazy tez to przeszlam ale nie az tak. W ciazy to sie poczujesz jak sie zaczniesz budzic w nocy nawet przy zmianie pozycji do spania:)

Gość gość
Nie wymiotowałam w ciąży ani razu, mdości nie miałam, nogi nie puchły, wyniki wzorowe, plecy, piersi nie bolały.

Gość gość
Ale bylas u lekarza tak sobie? Bo skoro nie mialas objawow to czemu zalozylas ze jestes w ciazy iposzlas do lekarza sprawdzic?

Gość gość
gość dziś Hmm, może autorka nie dostała okresu i to jest głowny objaw ciąży? Czy w Twoim móżdzku tylko jak się rzyga to jest ciąża? a 2-3mce bez okresu to standard?

Gość gość
Nigdy nie miałam ani mdłości ani wymiotów w ciąży. I jakoś nie żałuję :P

Gość gość
21:12 :/ dziwne pytanie. Nie dostałam @, zrobiłam test i poszłam do giną. Tyle :D

Gość gość
Mam za sobą dwie ciąże i ani razu nie zwymiotowałam. W pierwszej kilkakrotnie śmierdziało mi świeżo wyprane pranie i raz poczułam zapach mięsa i zrobiło mi się niedobrze. It to by było na tyle z dziwnych objawów :) ciesz się ciążą :)

Gość gość
Dziewczyno nic tylk sie cieszyc ja w 1 ciazy zero objawow teraz w 2 masakra!! Wymioty do 13tc po kilka razy dziennie doslownie byla wojna o wc bo jak ktos chcial skorzystac to ja nad kiblem ciagle wisialam :( teraz 34tc jw nawet zmiana pozycji podczas spania mnie budzi

To tylko powód do zadowolenia :) Ja również ciąże wspaniale przechodziłam. Jedynie odrzuciłam całkowicie z pożywienia wędliny i tak mi zostało po dzień obecny.

Gość gość
Ja mam porównanie dwóch ciąż. W pierwszej żadnych dolegliwości. Gdyby nie test i wizyta u ginekologa to niewiedzialabym, że jestem w ciąży. Później tylko rosnący brzuch świadczył o tym, że jestem w ciąży. Zero mdłości, wymiotów, bólu piersi, nic. Za to w drugiej ciąży od 7 do 26 tygodnia dzień w dzień, o godzinie 23 odprawialam modły do sedesu, a w ciągu dnia było mi strasznie niedobrze. Do tego ból piersi, podbrzusza, dramat. Więc ciesz się autorko, że nie wymiotujesz.

Gość gość
mi mdłości zaczęły się około 8 tygodnia, trwały do około 16. Przez dwa miesiące było mi non stop niedobrze, bez przerwy, bolał mnie ciągle żołądek. Wymiotowałam po kilka razy na dobę. Ledwo coś zjadłam i od razu zwracałam. Nie pomagało nic, po prostu samo minęło. Byłam nawet pod kroplówkami w szpitalu. To był koszmar.

Gość gość
9:55 masz dzieci różnych płci?