Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tolerujecie gejow?

Polecane posty

Gość gość
nie do pieca z tym zboczeńcami jepanymi!!!!!!!!!

Gość gość
a czemu nie? To jakiejs wielkiej tolerancji wymaga, czy co? ;)

Gość gość
21.15 mnostwo facetow ich nie trawi

Gość spam to masz w majtach
gojów to tak, gejów nie

Gość gość
tolerować 1. «odnosić się z pobłażaniem do nagannych zachowań lub zjawisk» 2. «godzić się na obecność jakiejś osoby mimo braku aprobaty dla niej» https://sjp.pwn.pl/sjp/tolerowa%C4%87;2578257

Gość gość
Jesli mieszkałbys z gejem w jednym pokoju to wtedy mógłbyś go tolerować albo nietolerować . A jesli nie widujesz gejów to nie musisz o tym myśleć .

Gość kato
a, co mamy tolerować, że sobie wzajemnie loda robią ?? ci zboczeńcy powinni być piętnowani i eliminowani ze społeczeństwa, bo są ludzkimi odpadami

Gość Ja_Dyzio
- prawdziwa historia kilka lat temu w Warszawie poznałem bardzo pięknej urody kobietę, która była świeżo po studiach , pracowała w przedszkolu jako nauczycielka , na uniwerku warszawskim studiowała psychologię i z dyplomem mgr. psychologii obronionym z wyróżnieniem spokojnie znalazła pracę w Warszawie , była tak piękna z długimi blond naturalnymi włosami i piwnymi oczętami, że idąc po warszawskiej starówce jako para wiele osób oglądało się za nami, nikt nawet nie podejrzewał , że Anna ma wspaniale dobraną perukę, do Warszawy przyjechała z okolic małego miasteczka Mogielnica, za Grójcem razem z dwoma kolegami z tych samych okolic , znali się od piaskownicy , zamieszkali razem w wynajętym mieszkaniu w Śródmieściu w Warszawie , czyli piękna kobieta przez pięć lat mieszkała z dwoma facetami w jednym mieszkaniu, - jeden z nich studiował medycynę i jest teraz dr. nauk medycznych ze specjalizacją 'pediatra dziecięcy' , - drugi z kolesi ukończył prawo międzynarodowe i pracuje w MSZ ale w czasie studiów , gdy mieszkali razem we trójkę Anna po powrocie z uczelni zastała : - obiad przygotowany , jej ciuchy razem z majtkami wyprane i wyprasowane , mieszkanie wysprzątane i tylko jedno obostrzenie aby wieczorem NIE wchodziła do ich pokoju, ponieważ byli parą a po za tym, jak Anna opowiadała, nie było żadnych kłótni i awantur, 'chłopcy' się bardzo kochali. Na podstawie kilku lat obserwacji i życia z gejami w jednym mieszkaniu Anna napisała pracę magisterską, można poszukać w archiwum uniwerka p.t. 'mieszkałam z gejami'

można poszukać w archiwum uniwerka p.t. 'mieszkałam z gejami' " Nie pisz że można poszukaj ale pokaż konkretny tekst:P. A 1 z gei razem z korbą znikł i mam problem😭.

Gość gość
A wiecie dlaczego kobiieta nie może znaleźć faceta przystojnego,inteligentnego,troskliwego,zadbanego, wrażliwego, oczytanego, pachnącego,eleganckiego itd ??? Bo taki zazwyczaj ma już chłopaka I taka prawda

Gość gość
ty no nie wiem jak tam twoja szmaciura j****a zrogowaciala niedzwiedzica co sie k***i pod mostem za wojaka i siada k***a na butle od vanisha i k***e w taczce pijana wozili po osiedlu wiesz o co chodzi mnie nie przegadasz bo mi sperme z paly zjadasz frajerze zrogowacialy frajerska chmuro chuj ci na matule i j***c ci starego

Gość gość
23.44 właśnie takuch chamów i prostakow kobiety nue lubią. Jestes śmieciem.

Gość gość
KATO 21:26 nie zrozumiałeś co jest napisane odnośnie tolerancji . Przeczytaj co to jest tolerancja .

Gość gość
Wrogość do gejów bierze sie z tego ,ze prawiki nie mogą pogodzić sie z tym ze geje żyją sobie szczęśliwie i mają seks taki jaki chcą . A prawiki muszą gruchę trząś i krzywdę mają ze se nie poroochają

Gość gość
Ja lubie tylko lesbijki ale gejów i zofili to nie

Gość gość
ja toleruje gejów oni nie tolerują hetero

Gość gość
"tolerujecie gejów?" xxx jak ktos koorfa łazi z napisem że jest gejem to go nie toleruje bo trudno żebym sobie psuł wizerunek i szanse na seks przystając z takimi wylewnymi osobnikami

Gość gość
w równym stopniu toleruje kazdego innego który na powaznie obnosi sie ze swoimi głebokimi przmysleniami na temat człowieczeństwa na ubraniach bądź tatuażach. np kibiców.

Gość gość
To chorzy ludzie ruuchać sie ze zwierzętami albo tej samej płci facet nie ma c1py to w duupe innej opcji nie ma

Gość gość
z tych samych powodów nie toleruje policjantów i innych zinstytucjanolizowanych homo exsapiens

Gość gość
najbardziej zas odrzucają mnie duchowni róznych wyznań sędziowie w togach. potrafią człowieka zgnoić za nieobyczajne zachowanie a im samym nie chce sie nawet koorfa przebierac do roboty tylko zakładaja jakies koorfa piertolnięte sukienki

Gość gość
i myślą że jak se powieszą krzyzyk czy orzełka to korfa sie poczuje jak w lesiie do chooja czy koorfa o co im chodzi? to podejrzane że sie ubieraja w sukienki. w dodatku przeważnie chowaja sie do pasa za jakimis ołtarzami czy innymi podwyższeniami. chooj ich wie koorfa czy ssie tam n ie brandzlują pod stołem.

Gość gość
aaa...i jeszcze jedna rzecz wspólna. często jedni i drudzy każą wszystkim wstawac i klękac. to nie może byc przypadek. dobrze ze nie trzeba sie obracać dookoła albo rozbierać

Gość gość
a ta symbolika? jedni malują se na drzwiach i ścianach kobiete w skąpym ubraniu z zawiązanymi oczami drudzy półgołego faceta przybitego do krzyza. jestem w stanie sie gotów załozyć ze to ich podnieca