Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak namowic zone do seksu analnego

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jestem z zona pare lat po slubie obydwoje przed 30. Od paru lat uprawiamy seks analny nie czesciej niz raz na miesiac, ale tylko kiedy to ja wychodze z inicjatywa. Zona kiedy dochodzi po takim stosunku jestem bardzo zadowolony. Zawsze odbywa sie to z dodatkiem wibratora ktorym sie bawi. Zona zawsze bierna przez to ze jest zajeta wibratorem nie ma jak sie ruszac. Chcialbym zeby to Ona przejela inicjatywe.prosilem pare razy ale bez skutku " bez zabawki to mnie wtedy boli". Jestem facetem ktory bardzo lubi taki rodzaj seksu. Moze mi ktos doswiadczony podpowiedziec co zrobic aby Zona proponowala, byla ta osoba dominujaca i chciala czestszych takich stosunkow.

Gość gość
Znowu tu jesteś zboku?

Gość gość
tylko geje uprawiają anal poszukaj faceta jak lubisz pieprzyć się w kakaao :D co za debil :D

Gość Rozbawiony

Czytając odpowiedzi, widzę samych ogierów z wytartymi palcami od masturbacji. Sex analny to nie rodzaj sexu tylko dla gejów. Podobnie jak minetka nie jest tylko dla lesbijek.

Zacytuje kolegę wyżej... . ...E 😄

Gość On 33

Moja też lubi ten rodzaj seksu , ale w określonych okolicznościach. Najczęściej jest to po większej ilości alkoholu. Mówi że wtedy może się bardziej zrelaksować. A może nie chce się przyznać, że lubi często i zwala na alkohol że bardziej rozluznia. Tak czy siak sama chce i do tego jeszcze bardziej się wypina do analu po alkoholu niż gdy daje od tyłu do cipki. 

Gość Pola
33 minuty temu, Gość Jebaka_34_HOT_BOY napisał:

Poza tym ona jest Twoją własnością i możesz ją walić jak Ci się tylko podoba! I nie kupuj tych bredni o tym ze musi zgodę na anal wyrazic! Jeżeli masz takie chęci to ona NIE ma nic do powiedzenia! 

Kobieta jest twoją własnością 😄😄  Walić to sobie zboku możesz pustym łbem w ścianę.

Gość jan

nie wiem dlaczego ja trzeba namawiac, z tymi co ja bylem to zawsze po pewnym czasie daly sie namówić, mimo ze wczesniej - nie, nigdy, absolutnie itd itd. a wiesz jak juz raz dala, to da i drugi razi i trzeci a po pewnym czasie to jedziesz ja tylko w dupala

Gość Jebaka_34_HOT_BOY
7 godzin temu, Gość jan napisał:

nie wiem dlaczego ja trzeba namawiac, z tymi co ja bylem to zawsze po pewnym czasie daly sie namówić, mimo ze wczesniej - nie, nigdy, absolutnie itd itd. a wiesz jak juz raz dala, to da i drugi razi i trzeci a po pewnym czasie to jedziesz ja tylko w dupala

Święte słowa! poza tym usłużna ... wie że jak Pan tego wymaga to ona nie ma nic do gadania 🙂

Gość Ooo
Dnia 23.11.2019 o 16:18, Gość facet napisał:

Dokładnie, kobiety to własność faceta, i nie ma czegoś takiego że ona mówi że teraz tak a teraz, albo że tu możesz włożyć a tu nie. Bierzesz kobietę kiedy ty chcesz i gdzie chcesz, ja nad moja musiałem popracować trochę bo na początku mi wymyślała że głowa ja boli albo że nastroju nie ma, albo że tylko w cipkę mogę włożyć i to delikatnie. Pewnego dnia powiedziałem dość i wziąłem za szmaty rzuciłem na łózko, zdarłem ubrania, i mimo że sie opierała i ryczała to zerznąłem ostro sukę we wszystkie dziury, aż sie zeszczała, loda wcześniej robiła niechętnie to jej zrobiłem porządnie głębokie gardło tak że oddychać nie mogła, spuściłem się jej na twarz a drugim razem nasikałem jej na twarz i do ryja. Oznaczyłem że jest moja i musi być mi posłuszna, kilka razy dziennie na początku tak ja rznąłem i jej przeszły bóle głowy, i jak tylko powiem rozbieraj się i klękaj to robi to od razu i bierze do ust a po wszystkim czeka aż ja oszczam i dopiero może wstać i powiedzieć dziękuję ci kochanie. I ważne żeby po każdym analu od razu brała do buzi i obciągnęła żeby dobrze wyczyścić berło bo często sa nieprzygotowane i w środku maja brudno, jak rzniesz to nawet lepiej jest jak nie srała z dzień, dwa lub trzy bo wtedy jak wkładasz i dymasz to czujesz koniuszkiem jak jej sie wbijasz w kloca i dopychasz do środka, zawsze wtedy bardziej jęczą bo je trochę boli, tylko zabezpiecz łózko lub podłogę bo nie raz jak tak jedziesz ostro to zawory jej puszczają i sraczki dostają, ale jak w trakcie dostanie to nigdy nie przerywaj tylko bolcuj jeszcze mocniej w dupsko dopóki nie dojdziesz. A po wszystkim ci ładnie obciągnie.

Nienormalni jesteście. Naczytaja się jakieś podobne do was ...e i tak potem będą robić. Gwałt analny jest bardzo niebezpieczny i grozi poważnymi konsekwencjami zdrowotnymi dla kobiety. Ale no was to pewnie nie obchodzi bo baba ma dawać kiedy WY chcecie a przecież nietrudno znaleźć następna co? 

Gość Kolo

Idźcie się leczyć posrańcy! Nasrajcie sobie nawzajem do ryjów i dymajcie ... jak was to tak jara

Gość Kolo
Przed chwilą, Gość Kolo napisał:

Idźcie się leczyć posrańcy! Nasrajcie sobie nawzajem do ryjów i dymajcie ... jak was to tak jara

Ups, wycięło mi słowo, to inaczej to nazwę: dymajcie kał....

Gość Mateusz
Dnia 23.11.2019 o 16:18, Gość facet napisał:

Dokładnie, kobiety to własność faceta, i nie ma czegoś takiego że ona mówi że teraz tak a teraz, albo że tu możesz włożyć a tu nie. Bierzesz kobietę kiedy ty chcesz i gdzie chcesz, ja nad moja musiałem popracować trochę bo na początku mi wymyślała że głowa ja boli albo że nastroju nie ma, albo że tylko w cipkę mogę włożyć i to delikatnie. Pewnego dnia powiedziałem dość i wziąłem za szmaty rzuciłem na łózko, zdarłem ubrania, i mimo że sie opierała i ryczała to zerznąłem ostro sukę we wszystkie dziury, aż sie zeszczała, loda wcześniej robiła niechętnie to jej zrobiłem porządnie głębokie gardło tak że oddychać nie mogła, spuściłem się jej na twarz a drugim razem nasikałem jej na twarz i do ryja. Oznaczyłem że jest moja i musi być mi posłuszna, kilka razy dziennie na początku tak ja rznąłem i jej przeszły bóle głowy, i jak tylko powiem rozbieraj się i klękaj to robi to od razu i bierze do ust a po wszystkim czeka aż ja oszczam i dopiero może wstać i powiedzieć dziękuję ci kochanie. I ważne żeby po każdym analu od razu brała do buzi i obciągnęła żeby dobrze wyczyścić berło bo często sa nieprzygotowane i w środku maja brudno, jak rzniesz to nawet lepiej jest jak nie srała z dzień, dwa lub trzy bo wtedy jak wkładasz i dymasz to czujesz koniuszkiem jak jej sie wbijasz w kloca i dopychasz do środka, zawsze wtedy bardziej jęczą bo je trochę boli, tylko zabezpiecz łózko lub podłogę bo nie raz jak tak jedziesz ostro to zawory jej puszczają i sraczki dostają, ale jak w trakcie dostanie to nigdy nie przerywaj tylko bolcuj jeszcze mocniej w dupsko dopóki nie dojdziesz. A po wszystkim ci ładnie obciągnie.

Jednym słowem zrobiłeś to jak muzułmanin.

Gość Kolo

A do kolegi, który zadał pytanie - bez zabawki żonie nic w tym nie sprawia przyjemności, dlatego nie chce. Bo może cię to zaskoczyć, ale ta dziura służy jej do srania jak każdemu innemu. Pomyśl sobie czego najbardziej byś się bał jakbyś miał iść do pier.dla. Dokładnie tego co chcesz zrobić swojej żonie. Najlepiej wepchnij  sobie kij od miotły i sam się przekonaj jakie to przyjemne.

Gość Kolo

A do kolegi, który zadał pytanie - bez zabawki żonie nic w tym nie sprawia przyjemności, dlatego nie chce. Bo może cię to zaskoczyć, ale ta dziura służy jej do srania jak każdemu innemu. Pomyśl sobie czego najbardziej byś się bał jakbyś miał iść do pier.dla. Dokładnie tego co chcesz zrobić swojej żonie. Najlepiej wepchnij  sobie kij od miotły i sam się przekonaj jakie to przyjemne.

Gość Jebaka_34_HOT_BOY
1 godzinę temu, Gość Kolo napisał:

Ale ty ...izmy prawisz czlowieku! Po pierwsze baba od tego ma otwory! Po drugie przecież jedna z drugą świnią kocha faceta zatem powinna z rozkoszą przyjąć jego pęto w kakao! Nie dorabiaj ideologii tam gdzie nie trzeba! Baby mają dupsko od tego żeby przyjmować w nim swojego Pana! A jak się jej nie podoba to albo taką pogonić trzeba albo walić w rogi. Ja np miałem kiedyś taka co nie chciała w kakao! Ale dobrze gotowała i prowadziła dom zatem trochę z nią byłem ale na boku kilka innych chętnych szmat waliłem w kakao! Taki los świń i muszą się z tym pogodzić! 

Gość Shemale Lover

Po co namawiać? Wystarczy rozkazać 🙂 a swoją drogą to jest właśnie przewaga kobiet shemale - zawsze jest możliwy anal 🙂

Gość gość

Kobieta powinna być posłuszna i przyjmować w pupę qtasa swojego pana kiedy on ma na to ochotę 

Gość GG28
Dnia 18.12.2019 o 22:23, Gość gość napisał:

Kobieta powinna być posłuszna i przyjmować w pupę qtasa swojego pana kiedy on ma na to ochotę 

masz taka?

Gość Gogo

To jest jedna z rzeczy na ktora dalam sie nmowic po obejrzeniu z mezem wielu filmikow. Zawsze lubilam byc tam lizana. Jezyk ,potem palusazek itd. Powoli i cierpliwie. Nic na sile.

Gość Gość
13 minut temu, Gość Gogo napisał:

To jest jedna z rzeczy na ktora dalam sie nmowic po obejrzeniu z mezem wielu filmikow. Zawsze lubilam byc tam lizana. Jezyk ,potem palusazek itd. Powoli i cierpliwie. Nic na sile.

Mówiąc prosto z mostu dałaś się namówić i cię zeszm@cił 😞

Nie. To on mnie tam lizal i wkladal. Wiec myslac jak ty ,to on sie zeszmacil😈