Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę o pomoc!!!!!

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam dylemat. Który profil wybrać? Liceum humanistyczne czy biolchem? Kieruje się tymi wyborami ponieważ przedmioty humanistycznie idą mi bardzo dobrze chociaż strasznie mnie nudzą. A biochem, biologię lubię, mam z niej 4 a chemia? 3... jednak gdybym miała wybrać to wolałabym słuchać 10 godzin tygodniowo o genetyce, organizmach niż czytać odyseję i co tydzień o historii polski. Wiem, że to kwestia chęci, aby przyłożyć się do nauki lecz nie jestem przekonana co do tej chemii. Proszę doradźcie mi. Lepiej isc na przedmiot z którego jestem przeciętna, ale lekcje są dla mnie przyjemnością? Czy na taki który mnie nudzi a mam 4-5?

Gość gość
Idz na biochemiczny. Mozesz potem isc na ciekawe studia. Tym bardziej, ze te przedmioty ciebie interesuja. A literatura mozesz sie zawsze interesowac, w ramach wolnego czasu. Jesli chetnie czytasz to uwierz mi nie potrzebujesz isc na profil humanistyczny.

Gość gość
Wybrałabym ten, który mnie frapuje i jest zagadką bo nie będę się nudzić a z tego co piszesz moja ocena co do ciebie jest taka,że jesteś baaaardzo ambitna. Jeśli Cię coś nudzi to i tak to coś zostawisz, a jeśli Cię coś ujmuje,fascynuje i daje do myślenia to to coś ciągnie. No ja mam 43 lata i coś co było dla mnie nudne zostawiałam to a coś co dawało do myślenia i jednocześnie pociągało to za tym szłam.... no prócz mojego nieudolnego męża do dziś. Gdybym mogla cofałabym czas :(. Idź za kobiecą,najlepszą intuicją- swoją i tylko swoją. Ivonka Lit

Gość gość
Wybrałabym ten, który mnie frapuje i jest zagadką bo nie będę się nudzić a z tego co piszesz moja ocena co do ciebie jest taka,że jesteś baaaardzo ambitna. Jeśli Cię coś nudzi to i tak to coś zostawisz, a jeśli Cię coś ujmuje,fascynuje i daje do myślenia to to coś ciągnie. No ja mam 43 lata i coś co było dla mnie nudne zostawiałam to a coś co dawało do myślenia i jednocześnie pociągało to za tym szłam.... no prócz mojego nieudolnego męża do dziś. Gdybym mogla cofałabym czas :(. Idź za kobiecą,najlepszą intuicją- swoją i tylko swoją

Gość gość
Dziękuj***ardzo. Pójdę na ten biolchem. Bardzo mi pomogliście. Pozdrawiam :) ❤️

Gość gość
Jeżeli radzisz sobie też z bilo chem to idź na ten profil.