Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mezczyzna inaczej pragnie pozada kobiety ktora kocha

Polecane posty

Gość gość

od tej do ktorej nic nie czuje,czy sa jakies roznice w zachowaniu?moze jakis mezczyzna sie tu wypowie?

Gość gość
ale taki oficjalny z jakimś certyfikatem czy samozwańczy też sie może wypowiedzieć?

Gość gość
was to warto tylko podupczyc i zostawic

Gość gość
Jak kocha to udaje przyjaciela, czasami kombinuje jak się spotkać, daje miniprezenciki o bardzo małej wartości tak z niczego, ale zwykle jest na odległość bo chce sprawdzić dziewczynę, czasami coś napiszę do niej niezobowiązującego w tematach bieżących o zwykłym życiu a nie osobistym życiu, aby tylko utrzymać kontakt, przedrzymskim nie jest nachalny i ukrywa to ze kocha. Napisał facet.

Gość gość
jakiś germański samiec wygłosił mowe. was was...chyba mu ise pomyliło z raus raus. ale pomysł dobry sprawdzony zdrowy blond samiec zapładnia jak najwiecej zdrowych blondsamic aż jej sie oczy niebieskie zrobia z odqwodnienia i wszysko dla dobra narodu a nawet rasy

Gość gość
Do wyzej - Zapominasz sie wpisywac

Gość gość
nie pytam czy mnie kocha tylko o fizyczne pozadanie,czy kobiete do ktorej cos czuje bedzie ja inaczej calowal,przytulal,dotykal itp np czy sie przytulacie do kobiet do ktorych nic nie czujecie?trzymacie za reke?

Gość gość kobieta
To chyba normalne i naturalne :o

Gość gość
Dajcie mi kobietę którą kocham i którą nie kocham to bede mieć porównanie . A wy doopy nie dajecie to skąd mam wiedzieć . Wy wolicie czochrać bobra ,to sobie czochrajcie .

Gość gość
dziś ok,ale jake sa roznice?

Gość gość
ja jako baba mogę powiedzieć ,jak kocham to się wtule po,jak nie kocham to po" mam myśli s********j i u nich chyba podobnie bo ja męski umysł :-)

Gość gość kobieta
nie pytam czy mnie kocha tylko o fizyczne pozadanie,czy kobiete do ktorej cos czuje bedzie ja inaczej calowal,przytulal,dotykal itp np czy sie przytulacie do kobiet do ktorych nic nie czujecie?trzymacie za reke? X Postaw sie w odwrotnej sytuacji . Obu facetow moglabys dotykac i calowac tak samo . Ale odnosnie ostatniego zdania - faceci moga przytulac sie i trzymac za reke te , do ktorych nic nie czuja .

Gość gość
co chcesz analizować,czy koles sypia z tobą bez uczuć? jak będzie chciał to cie oszuka ,jak będziesz głodna uczuć to dasz się oszukać ,potrzyma cie za rączke i pomyslisz ze cie kocha,to ze ktos zakochany to się czuje ,widzi ,jest świetne porozumienie ,maślane oczy ,nie seks a namiętność,słowa których nie da się udawać ,nie wiem jak można się pomylić