Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieregularna

Czy to może być ciąża?

Polecane posty

Gość Nieregularna

Witajcie Razem z moim partnerem staramy się o Dzidzi,mija 3 cykl starań. Ogólnie mam od Zawsze bardzo nieregularne cykle. Potrafia trwac od 32 do 40 dni,a w sierpniu to juz szalenstwo było bo tylko 17 więc czasami ciężko określić mi dni płodne. Prowadze kalendarzyk który Oblicza mi średni czas trwania cyklu i Teoretycznie @ spóźnia się 5 dni,czyli jestem w 36dc. Kochalismy sie codziennie,zawsze po nogi szły do gory i w tym cyklu,w 21,22,23dc zaobserwowalam u siebie różowy śluz szyjkowy,tylko gdy badalam,nic nie było na Bieliźnie,pojawiły się tez wtedy omdlenia,straszna senność, lekkie chwilowe skurcze w podbrzuszu(tylko gdy miałam tem różowy śluz),brak apetytu na zmianę z wilczym apetytem,obrzydzenie na widok alkoholu i katar. Do teraz trzyma się podwyższona temperatura,od wczoraj znowu skurcze macicy, bardziej widać żyłki na piersiach,ciemna otoczka wokół brodawek i taka zylka idącą od serca po żebrach do podbrzusza. Robilam test jakieś 3 dni po plamieniach i wyszedł negatywny,za kilka dni jeśli nie przyjdzie @ ide na bete. Jednak jestem Strasznie niecierpliwa i chciałabym już wiedziec

Gość Nieregularna
Zapomniałam dodać ze zawsze miałam dosyć sucho przed @ a teraz mokro,taki biały śluz,przypomina mi śmietanę.

Gość gość
Nie musisz iść na betę. Postawiłam pasjansa i mi wyszło, że nie jesteś w ciąży. Dzidzi nie ma i nie będzie.

Gość gość
Zabawne Kobietki? Powiedzcie jak to u was było? Jakie były pierwsze objawy?

Gość gość
Tez się z partnerem staramy o dziecko. Od maja. Nadal nic. Tez miałam objawy myślałam ,że ciąża w sumie to byłam pewna na 100%. Bo nigdy wczesnej nie miałam takich objawów. A tu jednak nic. To tylko organizm może platac różne figle. Zluzuj trochę. Tez mam nieregularne miesiączki od 33 do 37 dni cykl. Tez nigdy nie wiem kiedy mam dni plodne. Najlepiej kochać się co 2 dni :) -raz dziennie

Gość gość
Poczekaj najlepiej jak nie dostaniesz okresu wtedy zrob test,albo idź do ginekologa niech zobaczy