Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestemd

Homoseksualizm

Polecane posty

Gość jestemd

Jakie nieprzyjemne sytuacja spotkały Was w związku z Waszą orientacją? Jak zareagowała rodzina? Co sądzicie o paradach równości? Jeśli masz czas i ochotę opisać swoją historię pisz na dlareporterki@onet.pl Pomożesz mi w pisaniu pracy, z czego będę ogromnie wdzięczna. :)

Gość gość
Rodzina zle, na ludzi nie zwazalam. Dzis mam meza.

Gość gość
Za to moje kolezanki byly razem w centrum pewnego miasta i jedna z nich zostala pobita. Za to jak wyglada i kim jest

Gość gość
Baba z lewicowego Onetu pisze "artykuł" na pod z góry założoną tezę - "prześladowanie" homoseksualistów przez normalnych. Kiedyś podobnie TVN dawał ogłszenia - szukał pibitych Cyganów.

Gość Bisex
Ja jestem bi ale o tym nikt nie wie. Poza paroma znajomymi. Jeden kumpel niby hetero a gdy mu po pijaku powiedzialem to zaczal potem do mnie rozne dwuznaczne teksty gadac.

Gość Bisex
Potem nie moglem od niego sie odpedzic bo ciagle zboczone rzeczy mi mowil. W koncu powiedzialem ze ma sobie dac siana :)

Gość Ja_Dyzio
'homo nie wiadomo' a właściwie wiadomo - że urodzili się jako 'homo' z plamką na mózgu, której nawet laserem nie można usunąć i można przywyknąć do takich ludzi, można się przyzwyczaić i tolerować ale sami NIE SĄ w porządku wobec większości 'hetero' i podam przykłady, przykłady prawdziwe kóórestwa tych osób : - kobieta pięknej urody, długowłosa brunetka z zielonymi oczętami w wieku 28 lat jest szczęśliwa i uśmiechnięta, cała w fiołkach w towarzystwie kobiet, wielu facetom się podoba ale przy facecie milknie, wyzywa na fatetów , jednak pozwala facetowi aby się angażował emocjonalnie i kobieta otrzymuje kwiaty, jest zapraszana do towarzystwa tego faceta, w towarzystwie z kobietami jest super i znajome mówią wprost, że Balbina jest ekstra, dlaczego się nie ożenisz chłopie z taką wspaniałą kobietą ? więc pojawia się pierścionek zaręczynowy , który kobieta przyjmuje i chwali się koleżankom i przyjmuje gratulacje, - sala weselna zaplanowana, - kapela już pod kościół przyjechała i zagrała - wódka weselna się zagotowa - a panna młoda sprzed ołtarza zwiała - nawet prezentów ślubnych nie odebrała Uciekła do koleżanki ! dlaczego nie chciała powiedzieć nikomu , że jest 'less' ? - naraziła faceta na koszty , goście weselni kupili prezenty, w jednym celu potrzebowała faceta: aby pokazać wszystkim, że jest 'normalna' , czyli hetero, pokazała, że jest DEBILNĄ SUKĄ LESS !

Gość gość
Bisex ile masz lat?

Hej, w piątek na Mokotowie organizowane sex party, wybiera się ktoś? www.g-party.pl