Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcialbym miec kobiete, zalozyc z nia rodzine ale niestety

Polecane posty

Gość gość

zadna mnie nie chce bo jestem zbyt normalny a co za tym idzie jestem nudny dla kobiet, dzisiaj wartosc rodziny jest podwazana, promuja aborcje wolne zwiazki, taki ktos jak ja ktory chcialby miec zone i szczesliwa kochajaca sie rodzine jest kims staroswieckim no i nudnym

Gość gość
z jakiego jestes znaku zodiaku?

Gość gość
no nudziarze odpychają nie tylko płeć przeciwną ale ogólnie ludzi

Gość gość
Trzeba przyznać ze związek z Rybami do łatwych nie należy, lubią sobie pomarudzić ;) Pouciekać w swój własny światek. To coś takiego jakby mieć karpia w wannie, jest i będzie ale za dużo nie powie i za dużo nie zrobi :D

Gość gość
Ryby głosu nie mają więc nie gadają

Gość gość
wszystkie rybki mają ci*** a karasie po kuta*** :) nie daj się złapać przed wigilią bo w galarecie skończysz

Gość gość
najgorsze mozliwe osoby do zwiazku są spod tego znaku zodiaku :o

Gość gość
nie ma czegoś takiego jak "zbyt normalny" a co za tym idzie "nudny" nie myśl tak bo wpadasz w paranoje. nawet nie wiesz ile kobiet chciałoby mieć takiego faceta. te które Cie nie chcą to głupie pozbawione mózgów polskie k***y i materialistki które albo lecą na kasę albo na dużego fiuta. taka jest prawda. ja mam to samo co Ty jestem zbyt normalna dla facetów-idiotów których jest wielu w dzisiejszych czasach ale nie poddaje się, czekam na tego swojego, mądrego który mnie doceni bo urodę mam

Gość gość
dodam jeszcze: nie dołuj się tylko ciesz się że ominęły Cię te wszystkie szmaty które Cie nie doceniły bo gdybyś związał się z którąś z nich to dopiero miałbyś piekło. czekaj spokojnie na mądrą dziewczyne albo szukaj takiej. tej która Cię doceni

Gość gość
bo z takimi pustymi lalami nie będziesz miał żadnej przyszłości. lepiej dla Ciebie że jesteś sam niż miałbyś być z kimś kto Cię nie doceni. także głowa do góry

Gość gość
do 19:53 jak nie znasz astrologii i nie prowadzisz obserwacji ludzi z pod róznych znaków zodiaku to nie wypowiadaj sie. tak sie sklada ze ludzie z pod znaku ryb to najlepsi i wspaniali partnerzy -bardzo uczuciowi, romantyczni, nie lubia rozstan, bardzo sie angazuja w zwiazek tak samo jak ludzie z pod znaku raka. najlepszy kandydat/ka na żone, męża to czlowiek z pod znaku raka albo ryb

Gość gość
gość dziś Źle myślisz. Są ekstrawertycy i introwertycy, zarówno kobiety jak i mężczyźni. Ryba to typowy introwertyk czyli w opinii ekstrawertyków osoba nudna, nie dostarcza zabawy, śmiechu czy jakichkolwiek emocji na poziomie zwykłej znajomości. Są odrzucani właśnie dlatego że są "nudni". Z tym że nudny nie znaczy bezwartościowy bo bardzo często przy bliższym poznaniu taka osoba jest bardziej wartościowa niż to zabawowe i roześmiane towarzystwo. Problem polega na tym Ryba ma coś wspólnego z małżem. Siedzi zamknięta w swojej skorupce i niewiele sytuacji ją otwiera. Jak zatem ktoś z zewnątrz ma rozpoznać że ten cichy i skromny nudziarz ma ponadprzeciętną wartość?

Gość gość
do autora: ile masz lat?

Gość gość
gość dziś albo skorpiona

Gość gość
Znak zodiaku nie ma nic wspólnego z osobowością, introwersją, czy ekstrawersją. Jednych i drugich można spotkać w każdym znaku zodiaku. Zodiak to ściema. Kiedyś nawet byłbym w stanie w niego uwierzyć.

Gość gość
Bez względy na to czy zodiak to ściema czy nie, ludzie dzielą na przebojowych i nudnych, może zaprzeczysz?

Gość gość
gdzie szukasz kobiet? moze w tym problem.

Gość gość
Nie istnieją ludzie również przebojowi jak i nudni. Bo nuda i przebojowość zależy od punktu widzenia danej jednostki.

Gość gość
gość dziś I ten punkt widzenia właśnie dzieli ich na przebojowych i nudnych.

Gość gość
autorze głowa do góry, wiekszosc dzisiejszych dziewczyn to szmaty i pustaki, bezwartosciowe tapeciary. szukaj dobrej dziewczyny a znajdziesz. nie poddawaj sie

Gość gość
nie poddawaj sie. dobre dziewczyny tez istnieja i któras cie zauwazy

Gość gość
tam byl podszyw z tymi rybami! Dopiero teraz wszedlem na temat od wczoraj, moj znak zodiaku to RAK

Gość gość
no to jestes prawdziwym rakiem bo dla raków najwazniejsza jest rodzina i rak zawsze chce miec rodzine, mysli powaznie o zwiazku, jest wiernym partnerem. rak jest najlepszym mezem, zona w calym zodiaku. zodiakalny rak to najlepszy kandydat na meza

Gość gość
a ile masz lat autorze?

Gość Autor_ma_racje
Ale taka jest prawda kafeterianki daleko na forum nie trzeba szukac. NORMALNY TO NUDA Bo kobiety chca emocji.Moze po 30,tce zmienilem poglad

Gość gość
Ja by chciała normalnego, skąd jesteś?

Gość gość
Ja też szukam normalnego faceta.

Gość gość
jestem z Tczewa, mam 27 lat