Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Naiwnaaaaamloda

Sponsor nagrał jak uprawiamy sex Co robic?

Polecane posty

Gość Naiwnaaaaamloda

Poznalam go na internecie Dostalam od niego 400 zl Powiedzial Ale mam na ciebie haka Narazie jestesmy w kontakcie ale boje sie ze uzyje tego gdy sie wycofam Wrocilam zdruzgotana do domu Nie moge nikomu sie nawet poskarzyc :/ Mam 20 lat

Gość gość
Masz jakieś namiary na niego , nazwisko , imię ? Wiesz gdzie mieszka ? Możesz to zgłosić na policję , szantaż jest karalny . Jeśłi tego nie zrobisz będziesz musiała pewno spełniać jego zachcianki seksualne , w dodatku teraz za darmo bo będzie cię szantażował nagraniem.

Gość gość
Powiedz mu by koniecznie na nagraniu umieścił twój nr telefonu przed rozpowszechnieniem będzie darmowa reklama. Kuwy traktuje się jak kuwy a nie jak kobiety. Policja też cię potraktuje jak kuwe i umorzą szybko śledztwo,

Gość gość
Jak już trafi do sieci to nie zapomnij dać linka.

Gość gość
Nic o nim nie wiem :/ autorks

Gość gość
Nie umieści nagrania w necie bo sam by się zdemaskował , przecież on jest tam w głównej roli więc nie będzie ryzykował ale autorkę będzie szantażował . Autorko , rety nie wiesz nic o nim ?A gdzie się spotkaliście , to nie było jego mieszkanie ? A jakieś namiary na pocztę , komunikator , cokolwiek co mogłabyś podać na policji.

Gość gość
Nie ma go na nagtaniu Ja siedze na nim od tyłu Autorka

Gość gość
Glupie prowo . Nie ma go na nagraniu , bo siedzisz tylem ? A skad wiesz ? Film ci pokazal ? Watpie !

Gość gość
jak tyłem to nie widac twarzy :-) provo spalone

A trzeba siębyło nie puszczać :classic_cool: teraz będzie wstyd albo zabierzesz się za sex na pełen etat i będziesz obrabiać 10 facetó dziennie po 150 plnów :classic_cool: bo ten twoj misio z netu to pewnie alfons, co łapie takie naiwne klemy do swojej stajni 🖐️ 0/10 🖐️

Gość gość
ja powiedzialam mu ze jesli nie chce miec nieprzyjemnosci to zeby to usunal bo jest to karalne, nagrywanie bez wiedzy nagrywanego. Dla pewnosci utrzymaj z nim kontakt i jak bedziesz pewna ze usunal to zerwij kontakt. Jesli nie to idz na policje bo to powazna sprawa... na przyszlosc idz do z kim jesli juz musisz ale na twoich warunkach

Gość gość
www.wrozkabonita.wizytowka.pl - Tarot, wróżby, progoza na przyszłośc, rozkłady partnerskie, biznesowe, zdrowotne, finansowe, trudne wybory, zakręty życiowe, długi i rozprawy sądowe.Rytuały miłosne,powrót partnera,blokada na kochanke, oczyszczanie aury, odnajdywanie zaginionych rzeczy i zwierząt. Zapraszam

Gość gość
Widac twarz bokiem i tatuaz na plecach. Autorka

Gość gość
Co robić? Modlić się i nawrócić. Nie dość , że prostytutka to jeszcze głupia.

Gość gość
Idź na policję , masz po nim j ślad bo przecież w jakiś sposób się z nim komunikowałaś na necie , zgłoś na policji szantaż a oni juz sobie z resztą poradzą.Mają różne możliwości więc jakoś go namierzą . Gdzieś też się z nim spotkałaś więc możesz wskazać to miejsce , jeśłi był to hotel to może są tam kamery i będzie go widać na nich . Masz 20 lat , skusiłas się na 400 zł to znaczy że nie pracujesz jeszcze , czy studiujesz ?

Gość gość
Pracuje Zarabiam 3000 netto Ale chcialam zarobic na prawo jazdy Autorka

Gość gość
Zarabiasz 3000 i dalas d**y za 400 zl? Nie mam pytan

Gość gość
czy uprawialiscie seks za kase___-::____------

Gość gość
Glupia koza Predzej czy pozniej to wyjdzie na jaw