Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zmiana kierunku przewożenia

Polecane posty

Gość gość

Pomóżcie bo nie wiem co robić synek 19 miesięcy od 10 miesiąca wożony przodem do kierunku jazdy przez naszą nieodpowiedzialność i warunki finansowe, aktualnie pragnę zakupić nowy fotelik do przeworzenia tyłem do kierunku jazdy foteliki samochodowe drogę i boje się że nie bd chciał w nim jeździć

Gość gość
Ciezko mi cos doradzic. To zalezy od dziecka, niektorym jest totalnie wszystko jedno jak jezdza. Moj syn jezdzi tylem i jak wlasnie ok 19 miesiaca usiadl przodem u znajomych to sie bardzo denerwowal. Jedz z dzieckiem gdzies gdzie mozna przymierzyc fotelik w samochodzie i wsadzic w niego dziecko, zachec je jakos i sprawdz reakcje. Kupcie jakies fajne lusterko, zabawki zawiezcie na siedzeniu, pokombinuj.

Gość gość
Haha a jakie jest pytanie?

Gość gość
Moje dziecko nienawidzi podróży tyłem. Niestety może właśnie przez to że poznali jazdę przodem i nie bylo już odwrotu. Koniecznie musicie przetestować czy da radę zmienić kierunek jazdy. może ktoś może wam pożyczyć na 2-3 dni fotelik to by było najlepiej.

Gość gość
Kup fotelik w ktorym mozna jezdzic i przodem i tylem.

Gość gość
Nie ma dobrego fotelika przodem i tylem, tez chcialam, ale mi odradzono. Jak chcesz zeby fotelik rwf byl bezpieczny to najlepiej kup taki z testem plus. Ale najpierw faktycznie pozycz od kogos.