Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Córka podobna do taty.

Polecane posty

Gość gość

14 września zostaliśmy rodzicami cudownej, zdrowej dziewczynki. Zmienia się codziennie i coraz bardziej jest podobna do męża. Jedynie ma niebieskie oczy jak ja (nie wiadomo czy się zmienią). Córeczka ma brązowe włosy, jak tatą, usta identyczne, nawet kształt uszów, uśmiech. Z jednej strony cieszę się, a z drugiej czuje rozczerowanie. Minie mi ?

Gość gość
Ale co, mąz taki paskudny? Minie Ci. :)

Gość gość
Mój bratanek to skórą zdjęta z mojego brata. W ogóle nie jest podobny do bratowej.

Gość gość
Ciesz sie że zdrowa a nie p*****lami sie zajmujesz :O

Gość gość
Nie paskudny, przystojny, ale oni są identyczni. Jestem mieszanką taty i mamy, a moja córka to cały tata. Oczywiście cięższe się, że jest zdrowa. W ciąży miałam nadzieję, że będzie taka naszą, a tutaj rodze małą kopie swojego męża.

Gość gość
Mija córka na początku była identyczna jak mój teść i mąż czyli jak dziadek i tata a teraz robi się bardziej podobna do mnie. Dzieci się zmieniają ;-)

Gość gość
oczy się zmieniają w pierwszym roku życia, a córki bardzo często są podobne do ojców.

Gość gość
Jak jej się oczy zmienią na brązowe to już będzie całkowity tata.

Gość gość
ja bym oddała dziecko do domu dziecka i robiła sobie kolejne dotąd aż by było do mnie podobne

Gość gość
Kochane naprawdę wiem że powinnam cieszyć się zdrowym dzieckiem, ale nie krytykujcie mnie.

Gość gość
Moj synek to cała ja.

Gość gość
Kiedys slyszalam chyba w jakims programie ze dzieci sa na poczatku bardziej do ojcow podobne, wzielo to sie z czasow pierwotnych, zeby partnerzy rozpoznawali w potomstwie siebie i go nie zabijali czy cos takiego:-D

Gość gość
14.33 też to gdzieś czytałam. Przedzie Ci autorko. Mój synek był kubek kubek jak teściowa ( mąż jest podobny do swojej.mamy). Teraz ma 1,5 roku i wygląda jak ja.

Gość gość
Serio takie rzeczy Cie martwia? Nie masz innych problemów?'Ciesz się,że dziecko zdrowe. Oczy jej sie pewnie zmienia przeciez to jeszcze nie caly miesiacod urodzenia!

Gość gość
Nastepny polglowek zakladajacy tematy z d**y.Dzieciom to naprawde strasznie sie nudzi choc juz szkola rozpoczela sie na dobre.

Gość gość
Lepsze to niż do listonosza.

Gość gość
Moja starsza córka od urodzenia wyglądała jak mój mąż, a że jesteśmy kompletnie różni to ze mnie nie miała nic. Teraz upodabnia się do mnie , głównie przez mimikę i można już nas od biedy wziąć za rodzinę ;) Za to z charakteru to cała ja. Natomiast młodsza kompletnie do męża nie podobna fizycznie, za to charakter ma bardziej po nim. Dziecko autprki ma niespełna miesiąc,nie wiadomo co będzie później także cierpliwości. Co do oczu- u mnie obydwie córki miały od początku "docelowy " kolor oczu, jedna niebieski ,druga brązowy.

Gość gość
Moja jak się urodziła wyglądała jak tata, a teraz ma 8 miesięcy i robi się coraz bardziej do mnie podobna.

Gość gość
Z czym masz problem? Przynajmniej mąż będzie pewny, że to jego :p

Gość gość
Tata fajny to i córka fajna.