Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ELSAA

Czy to ma sens?

Polecane posty

Gość ELSAA

Jestem w "związku" z chłopakiem od ponad roku. Wszystko jest ok, dogadujemy się tylko...poświęca mi mało czasu. Widujemy się zazwyczaj 2 razy w tygodniu. Praktycznie nigdy nie udało nam się spedzić wspólnie całego weekendu, a mieszkamy w tym samym mieście(oprócz wczasów). Zazwyczaj jeździ do domu, albo ma jakieś inne zajęcia. Często bywa tak że idzie z kolegami na imprezę i potem następny cały dzień siedzi ze swoimi współlokatorami..piwka i te sprawy. Jest rozsądnym człowiekiem, wiem że ma rzeczywiście dużo zajęć i ufam mu..ale nie odpowiada mi to. Chciałabym czegoś więcej, mam wrażenie że prawie w ogóle się nie znamy mimo że ponad rok to sporo. Nie chcę żeby rezygnował ze swoich obowiązków, przyjemności przeze mnie. Sama czasami potrzebuję czas dla siebie, dla rodziny, koleżanek. Jak już jesteśmy razem jest bardzo fajnie, miło spędzamy czas..prawie 0 kłótni. Może troszkę to wyolbrzymiam..może to jest normalne? Wspominałam że mam wrażenie, że zazwyczaj ma mnóstwo innych spraw zamiast nas..ale jakoś temat uciekł bez odpowiedzi. Często nachodzą mnie myśli że chciałabym to zakończyć, ale z drugiej strony nie potrafię.. Co byście zrobiły/zrobili na moim miejscu?

Gość gość
zakonczylabym to facet nie traktuje cie powaznie,po ile macie lat?

Gość gość
zakoncz to zanim on to zrobi.zobaczysz wtedy jego reakcje

Gość gość
Jak mnie wkurza, kiedy ktoś nadużywa terminu "nie potrafię tego zakończyć". To czego w takim razie oczekujesz? Że ktoś z kafeterii zakończy to za ciebie? Albo że ktoś z kafeterii zmusi twojego chłopaka do zmiany poglądów na twoje? Nic takiego niestety się nie zdarzy, więc skoro ci źle, to konczysz to po prostu. I tyle.

Gość gość
On tego nie zakończy..na pewno. Jemu to po prostu odpowiada, ale przecież chodzi o to żeby dwie strony czuły się dobrze.

Gość gość
Każda baba to chce żeby wokół niej skakać 24 godziny na dobę najlepiej. Zostaw tego chłopaka, szkoda go.

Gość gość
Jak chcesz wiedziec , co w tej sytuacji zrobić, chcesz wytłumaczenia obiektywnego tego co się dzieje, napisz do mojej wrózki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl