Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolcia01

Włosy

Polecane posty

Gość Karolcia01

Mam naturalne ciemne włosy, raz przefarbowałam się na rudo (choć nie był to kolor zamierzony, miał być blond) i niektórzy mówili, że mi lepiej, również ja tak uważałam, inni zaś mówili, że mi lepiej w moich naturalnych włosach. W sumie ile ludzi tyle opinii. Moim zdaniem w rudym mi było lepiej bo moja twarz wydawała się łagodniejsza i bardziej podkreślał mi oczy. Jak myślicie czy jaśniejsze kolory mogą trochę złagodzić rysy twarzy? Bo tak jak mówię ile ludzi tyle opinii. Mam teraz zamiar zrobić sobie jasnobrązowe pasemka. Czy odpowiednio dobrany kolor farby może podkreślić naszą urodę? Czy jak mi to niektórzy mówili najlepiej jest nam w naturalnych kolorach? Jak myślicie????

Gość gość
a skad my k***a mamy to wiedziec jak twojej geby na oczy nie widzielismy? jak masz zdirowaty wyraz geby to nawet op********ie na lyso nie pomoze..

Gość gość
do autorki tematu, nie farbuj studentko futerka na pipuszce

Gość Karolcia01
Nie jestem studentką tylko chodzę do zawodówki to po pierwsze a po drugie ja się normalnie spytałam a wy odrazu mi wyjeżdżacie z takimi tekstami...

Gość Karolcia01
I nie chodziło mi o to czy wy widzicie moją "gębę" tylko ja się spytałam o to czy odpowiednio dobrany kolor farby (w tym wypadku jaśniejszej) może podkreślić nam urodę czy każdy lepiej raczej wygląda w swoim naturalnym kolorze. A skoro uważacie ten temat za nienormalny to go nie komentujcie i po problemie...

Gość gość
To chyba nie kolor, a cięcie jest ważne jeśli chcesz złagodzić rysy twarzy ;) Choć kolor pewnie też.. Najlepiej gdybyś poszła do stylisty fryzjera to Ci coś doradzi.

Gość Karolcia01
Dziękuję bardzo w końcu ktoś normalny mi odpowiedział :) :) :)