Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierwszy raz

Polecane posty

Gość gość

Parę dni temu kochałam się z chłopakiem po raz pierwszy, nie wystąpiło krwawienie dopiero teraz po 2 daniach, podczas załatwiania się dostrzegłam lekkie krwawienie inaczej ono nie wystąpiło, nie zdziwiłam się aż do tej chwili ponieważ za 3 dni powinnam dostać okres i myślałam ze te krwawienie to właśnie okres, jendak nie, bolą mnie piersi tak jak zawsze na okres po za tym nic mi nie dolega co mi może byc ? Dodam że się zabezpieczaliśmy, proszę o pilną odpowiedź

Gość gość
poporstu dostałas okres 3 dni wczesniej.Minimalnie ci juz kapneło. ale bol piersi na toot wskazuje. Krwawienie z przerwania blon dziewczych ZAWSZE jest od razu... chlopak pewnie niezle sie zdziwił ze nie ma krwi i wzial cie za przezutą sucz,ktora klamała ze niewinna.:) albo on wlozył za płytko,albo wlozyl tam gdzie nie trzeba.dziwna sprawa.

Gość gość
Ale krwawienie wystąpiło tylko rano, w trakcie dnia juz nie występuje, nie wiem czy mam powody do obaw ?

Gość gość
dziecko,nie masz zadnych powodów do obaw.:) czasami tak sie zaczyna okres...Nie bucha ci krew krwotkoeime od rana do nocy.Tylko wlasnie 3 krople pierwszego dnia.3 krople drugiego.a trzecigo leci normlanie. Mam tak moze 1 miesiac w roku,ze leci mi kilka dni po kilka kropli. Nie wiem dlaczego. ja sie tym nie przejmuje.Albo zła dieta,albo stres.Miesiączkuje od 15 lat,mam 30 i rzadko bo rzadko ale mam tez takie kroplowe. to napewno nie jest opoznione krwawienie z pierwszego razu:D

Gość gość
Dziękuję za rady jestem spokojniejsza, myślałam że jest mi coś poważnego

Gość gość
miesiączka nadal nie wystąpiła, czuję że mam powody do obaw :/

Gość gość
matka musi być dumna z puszczalskiej córki która sie k***i w tak mlodym wieku

Gość gość
Mam 17 lat a z chłopakiem jestem dość długo, zresztą sama przeprowadziła ze mną rozmowę o zabezpieczeniu się ;)

Gość gość
Zastanawiam się czy to lekkie krwawienie co wystąpiło rano nie było czasami miesiączka, tylko dalszego takie krótkie ? Dlaczego tylko rano wyglądało to jak normalna miesiączka