Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co jest nie tak?

Polecane posty

Gość gość

siedzimy biurko w biurko w pracy. Kolega przychodzi poxniej ode mnie, siada za biurkiem i do mnie ani me ani be. Po czym podnosi sie i idzie przywitac sie z kolegami, ktorzy siedza za moimi plecami. Ale jak wychodze wczesniej, mowie "do widzenia", to oczywiscie odpowiada, jakby nigdy nic....

Gość gość
zalazłeś/aś mu zaskórę chyba cie nie lubi

Gość gość
nie mialam okazji zalezc mu za skore

Gość szry
no jak mogl, bezczelny plebs sie tak zachowac! mam nadzieje, wasza krolewskosc, ze wnet kazesz go o glowe skrocic, ciemnego chlopa panszczyznianego, za ten afront niespotykanego rozmiaru na krolewskiej czci przez niego uczyniony. i prosze waszej laskawosci, o brak wyrozumialosci dla tego koltuna, sciac nieodzownie, nie mozna pozwolic, zeby tak ponizajace i karygodne zachowania uchodzily na sucho byle facetowi, jeszcze jego zbydlaceni kamraci gotowi wziasc z niego przyklad, jesli sie odpowiedniej dla doznanej krzywdy na chwale i honorze; kary nie wymierzy.

Gość gość
Widać ze jest bez wychowania i kultury i cie NJ ie lubi. Olej miej na to wylane. Nie przejmuj się tym

Gość gość
Jak chcesz wiedziec dlaczego tak sie zachowuje, co o tobie myśli, napisz do mojej wrózki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość Magoria
Jakiś idiota! Minimum kultury nakazuje przywitać jak sie wchodzi! I nie jest to kwestia płci!

Gość gość
wodzi za mna wzrokiem, ale odezwac sie nie odezwie