Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania z Warszawy

Jestem z Warszawy urodziłam się w Warszawie ale się nie wywyższam

Polecane posty

Gość Ania z Warszawy

I nie czuje się lepsza od ludzi spoza Warszawy ani tym bardziej gorsza

Gość Ania z Warszawy
☺️ ☺️ ☺️ i

Gość Ania z Warszawy
Jednak nietrudno zauważyć, że Warszawiacy są lepsi od tych buraków ze wsi i małych miasteczek, nie wspominając o ciapatych imigrantach, bezmózgich debili, chamowatych lub obłąkanych muzułmanów. Nie jestem rasistką, ale te ludzkie śmieci należałoby zutylizować im szybciej tym lepiej! I nie mówcie mi, że się wywyższam, bo prostu jestem normalną skromną dziewczyną...

Gość Ania z Warszawy
12:48 to nie ja tylko podszyw muszę chyba nick zarejestrować żeby się nie podszywali pode mnie (nie uważam się za lepszą od ludzi ze wsi małych miasteczek i nie uważam ich za buraków

Gość Ania z Warszawy
Od buraków ze wsi i małych miasteczek nie uważam się lepsza, gdyż nie mogę porównywać człowieka z podrasą ludzką, to tak jakby porównywać człowieka z gorylem, więc nie ma tu wywyższania. Poza tym jako Polka stwierdzam, że podobne porównanie z ciapatymi tu nie gra roli, bo oni nie tyle są gorylami, co chorymi i zdziczałymi gorylami, jak można wywyższać sie w stosunku do czegoś takiego? Humanitarnie rozstrzelać, zakopać i posypać wapnem! Czyż nie jestem wspaniałomyślna?