Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mam dalej prosić męża o trochę uczuć?

Polecane posty

Gość gość

Jego uczucia oslably. Widzę To z dnia na dzień coraz wyraźniej. Nie przytula mnie, nie całuję, nic zero. Ostatnio na spacerze zapytałam go czy mnie kocha. Powiedział że tak, że to że mnie nie przytula nie oznacza że mnie nie kocha, że okazuje mi to w inny sposób. I od tamtej pory ciągle myślę co to za "inny" sposób bo nie przychodzi mi nic do głowy. Ciągle zebram o trochę uczuć. Może powinnam być taka jak on.? Zimna...

Gość gość
A moze naprawia wszystko w domu zalatwia sprawy z samochodem itp bo to faceci uwazaja za okazywanie uczuc

Gość gość
Nie i nie. Naprawiać nic nie musi póki co a auta nie mamy.

Gość gość
No to cos innego jest na rzeczy moze sie odkochal albo poznal kogos innego i teraz ty jestes be

Gość gość
Nic na to nie wskazuje żeby kogoś poznał. Poza tym nie ma gdzie. Po pracy siedzi w domu. Nawet nie wychodzi z kumplami na piwo.

Gość gość
Prawdziwy facet z natury, nie pokazuje uczuć, nigdy nie powie, że coś go boli itd. Musisz to zrozumieć...

Gość gość
na bank ma jakąś dupę na mieście.

Gość gość
15.42 Na bank nie ma. To już dawno wykluczylam.

Gość gość
A w pracy siedzi sam? W pracy tez ludzie sie poznają. Spędzają więcej godzin ze soba niż w domu z bliskimi.

Gość gość
15.40 Wiem ale od początku naszego związku był uczuciowy. Przy każdej możliwej okazji podchodził i przytula się, nawet przy kumpla, gdzie wielu mężczyzn wstydzi się okazywać uczucia swojej dziewczynie przy kumplach (to były jeszcze czasy przed ślubem) A od jakiegoś czasu nie wiem dokładnie odkąd ale dość długo, z jego strony nic. Nawet jak wychodzimy to za rękę mnie już nie trzyma. Chyba że sama go złapie ale zaraz on papierosa wyciąga i pali. Taka hmm ucieczka z mojej dłoni...

Gość gość
Pracuje z tatą. Mają swoją mała firmę budowlana.

Gość gość
Mozliwe ze kogos ma i to jej okazuje uczucia

Gość gość
W firmie budowlanej tez ma sie kontrakty z innymi ludźmi. Moim zdaniem oddalił sie od Ciebie bój est ktoś inny.. sama dostrzegasz zmianę w jego zachowaniu.

Gość gość
Nie ma innej. Mówię przecież. Już przeprowadziła małe śledztwo. Kochanka to było pierwsze co mi przyszło do głowy ale w 100% jest wierny. Ogólnie wszystko ok między nami. Tylko ten brak uczuć... Tego przytulnia. Owszem przytuli kiedy powiem ale sam od siebie już tego nie robi.