Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podnieca mnie fakt zwiazania sie z prawiczkiem

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny, otoz, mam 28 lat, bylam w kilku zwiazkach, mialam wielu facetow, kilka przygod. Od jakiegos czasu mysle aby sie ustatkowac i wyjsc za maz, ale chce na meza tylko prawiczka. Nie wiem, ale przesladuje mnie ten fakt/ Poznalam wielu mezczyzn, wszyscy oni mieli tendencje do zdradzania, paru prawiczkow - to oni byli tacy ulozeni i mili calkiem dobrze traktowali kobiety, otoz chciala bym zwiazac sie tylko z prawiczkiem, co o tym myslicie? Oczywiscie nie jestem dziewica, mam za soba stosunki z wieloma facetami

Gość gość
Jesteś już stara jak na kobietę ale powinno ci się udać. Na pewno znajdziesz frajera, który będzie cię traktował jak księżniczkę, którą nie jesteś. Jedyne co musisz zrobić to znaleść takiego i sama go poderwać bo on nie będzie potrafił.

Gość gość
Ja myślę że prawiczek raczej by nie chciał kobiety z dużym przebiegiem. Ja też bym chciała prawiczka :P mam alergię na *****czy. Ale facet który był w jednym lub dwóch związkach, też by mi nie przeszkadzał :) Sama miałam jednego faceta. Natomiast świadomość bycia z prawiczkiem, fakt bycia dla niego tą pierwszą, jest bardzo kuszące ;)

Gość gość
Ja jestem prawiczkiem. Jeżeli duży przebieg to nie byłoby pół miasta w którym mieszkam to dla mnie nie byłoby problemu żeby to zaakceptować .

Gość gość
też mam takie zboczenie,już zrealizowane,jest najlepszy ,szczególnie w łózku ,w życiu tez i w głowie ,nie znałam nikogo tak gorącego ,a troche przeżyłam,można sie oburzać że ktoś winny chce niewinnego na męża no ale niektórzy mogą wybierać to co miałam nie wybrać :-) ?

Gość gość
gardze takimi szmatami, jako prawiczek chce tylko dziewice

Gość gość
prawiczek jest dobry i miły dopóki nie poczuje się pewnie, mija koło pół roku i robi się roochaczem jakich mało!!!!!!

Gość gość
nie wierze, zadana kobieta nie chce prawiczka badania muwia ze najlepszy jest majacy od 5 do 19 partnerek seksualnych ponizej 5 jest marny mezem

Gość gość
a po mu myszki jak jest z cesarzową ,dodaj miłość ,najlepiej obsesyjną i zazdrość i twoja teoria o latającym prawiczku leży

Gość gość
chciec to sobie możesz dopoki ci nie odbije palma niezgodna z przekonaniami makówki

Gość gość
"prawiczek jest dobry i miły dopóki nie poczuje się pewnie, mija koło pół roku i robi się roochaczem jakich mało!!!!!!" x Wątpię. A nawet jeśli, to i tak zostaje ta satysfakcja że ja byłam tą pierwszą, a nie którąś tam z kolei :P

Gość gość
Sam jestem prawikiem. Kiedyś tutaj pisałem, że mam preferencje, upodobania do uległości, masochizmu, względem kobiet. Ogólnie to zdzierżyłbym, to, że miała innych, ale musiałaby być jednak dominująca, w innym przypadku to niemożliwe.

Gość gość
ale prawiczek chciałby miec pierwszy raz wyjątkowy , a nie jak kolejny klient obslużony przez prostytutkę. Sam lód

Gość gość
ale przecież takie pragnienie może mieć babka po 1 ,czy dwóch kolesiach ,prostytutki nie mają takich pragnień ,a przeciez to bardzo romantyczne pragnienie podniecające już jako pomysł więc jaki lód

Gość gość
hahaaha, ktory porzadny facet zechce latawice z chorobami?

Gość gość
zapewniam cię, że nie ma w tym nic podniecającego. Facet uczy się na tobie jak postępować z kobietą i popełnia wszystkie możliwe błędy. W łóżku i w życiu.

Gość gość
Nigdy. Bylam z prawiczkiem, był moim mężem potem. Taki facet popełnia wszelkie możliwe błędy zarówno w łóżku, jak i w życiu. Zero odpowiedzialności. To spuści się przy wchodzeniu, to zostawi Cię dla innej. Doświadczony lepszy.

Gość gość
ja mam przeciwnie, ci ktorzy byli "doswiadczeni" popelniali wszystkei mozliwe bledy na okraglo, jak ktos jest po 5-6 zwiazkach to raczej nie znaczy ze doswiadczony ale cos z nim nie tak ze ciagle zmienia partnerki, bo ciagle robi te same rzeczy zle. Teraz jestem z prawiczkiem jest moim mezem on chcial wchodzic w dialog, zawsze dyskutujemy wspolne decyzje on rozmawia i ma ochote na rozpatrzenie spraw z wielu stron.

Gość gość
jest majacy od 5 do 19 partnerek seksualnych ponizej 5 jest marny mezem to raczej będzie złym mężem bo dla niego liczy sie egoistyczny sex a miłości polega na cierpieniu a wielu mezów a nawet zon pozuca meza lub zone gdy jest chora lub nawet dziecko jest chore

Gość gość
Moim zdaniem dziewice powinny wchodzic w malzenstwo z prawiczkami, to jest piekne :)

Gość gość
Ja jestem P i w sumie ilość partnerów nie byłaby dla mnie jakaś istotna, oczywiście bez przesady nie z przebiegiem jak 15 letni passat z niemiec:). No i oczywiście bez przygód typu co weekend nowy gość w klubie w toalecie, a tak to normalne że w pewnym wieku ma się doświadczenie. Z drugiej strony jeśli myślisz, że prawiczki są ulegli i spolegliwi, no to też nie bardzo, bo ja mam na przykład charakter dominujący i bardzo rzadko komukolwiek udaje się przekonać mnie do czegoś.Na głowę też nie dam sobie wejść:), mam duże poczucie niezależności. Może dlatego nie wchodziłem w głębsze relacje z kobietami?

Gość gość
14.21 lubię taką osobowość,takiego prawika wybrałam ,i to był najlepszy wybór,do pani wyżej- nie można ocenić charakteru po fiutku więc jeśli patrzylaś tylko na to ze nikomu nie włożył to chyba byłaś szalona licząc ze to załatwi wszystkie problemy :)