Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lód na drugiej randce

Polecane posty

Gość gość

moja dziewczyna na drugiej randce z własnej inicjatywy zrobiła mi loda, połknęła i na dodatek w czasie loda wylizała mi także pupę czyli zrobiła rimming. Było to w jej domu - nie było jej rodziców. Myślałem o niej na prawdę poważnie i nawet kocham ją ale czy nie jest za łatwa?

Gość gość
No niestety,kandydatką na żonę to ona nie jest.Swoją drogą ,skąd biorą się tak durne dziwy... Piszesz ,że nawet ją kochasz? Daj spokój ,ona robi to każdemu ,bo myśli,że to dobry sposób na przytrzymanie faceta,owszem ,dobry na przytrzymanie *****cza.

Gość gość
dobry na przytrzymanie ru=cha=cza

Gość gość
o jezu, w życiu bym pupy nie wylizała... loda co innego, to jest higieniczne. Użyła jakiejś chusteczki przed, albo kazała ci się umyć? Przecież to można się porzygać. Pomyślcie w drugą stronę - zrobić minetkę a wylizać odchody to chyba różnica... fuj fuj tfu tfu

Gość gość
trochę dziwne bo była niewydepilowana i nie wyglądała, że się aż tak bzyka regularnie (powiedziała, że na następny raz zgoli futerko) Ale strasznie była podniecona, mokra jak nie wiem. Powiedziała, że tak na nią podziałałem i nie mogłem się oprzeć. Ostatecznie wymasowałem jej łechtaczkę do orgazmu bo powiedziała, że ma dni płodne... potem się ubraliśmy i gadaliśmy już na inne tematy i nawet fajnie się rozmawiało. Umówiliśmy się na następne spotkanie ale mam wątpliwości czy warto zainwestować w nią uczucia.

Gość gość
nie użyła żadnej chusteczki po prostu zeszła ustami na jajka a potem musnęła mi pupę ... nie wiem co spowodowało, że zrobiła to tak odważnie

Gość gość
Powiem Ci jak mezczyzna mezczyznie.to nie musi oznaczac ze ona jest latwa sa rozne opcje.jestes zapewne mlody ,kobieta chce Ci dawac seks chyba wiesz po co masz malego...zyje sie tylko raz przyjemności

Gość gość
Straszne,jak można komuś lizać tyłek i w dodatku bez mycia.Całowałeś się z nią potem? Ohyda .Omijaj ją z daleka a to ,ze tak na nią podziałałeś to mówi każdemu

Gość gość
Wejdź na E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji

Gość gość
spróbuj i daj jej szansę . Może po prostu cię kocha. Nie koniecznie robi to z każdym. Czas pokaże. Nie odrzucałbym jej tylko z tego powodu, że zrobiła to na drugiej randce. Ile udaje pruderyjnych a zdradza

Gość gość
To ze sie kocha da sie stwierdzic na drugiej randce?! Boze drogi,mam corke,gdy czytam kafe jeszcze bardziej przeraza mnie jej wychowanie....

Gość gość
Lodzik na drugiej randce spoko :)

Gość gość
A u mnie nawet kot nie pozwala lizać się psu pod ogonem. Zaraz mu daje w pysk ☺ Człowiek to jednak największa świnia i oblech we wszechświecie ☺

Gość gość
Jak wracalam do domu po wspanialym spotkaniu zatrzymalismy sie na parkingu i tak od slowa do slowa az wlozylam sobie jego k***ssa do buzi i oczywiscie obciaglam mu go z polykiem, nic by przy tym zlego nie bylo ale bylo to najgorsze ze nie moglam go sobie w buzi zmiescic bo takiego mal grubego i juz na nastepnym spotkaniu mialam go w sobie a jeczalam jak zeby mnie dobijal a on tylko mi dobrze robil,,a mial czym bo jeszcze takiego dyszla w c****e nie mialam ale wszystko przezylam i nastepnym razem juz bylo wspaniale