Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pawelmc9089

Co ja mam zrobić. Jak ja odyskac ??

Polecane posty

Gość Pawelmc9089

Opowiem wam krótka historie jak na własne życzenie straciłem najważniejsza osobę w życiu. Z Kinga poznaliśmy sie przez internet, zostaliśmy para. Było to dość mocne Zauroczenie jednak ja podświadomie ciagle szukałem kogoś nowego. Wiem ze ona bardzo mnie pokochała, była w stanie zrobić dla mnie wszystko. Ja jednak nie byłem w stanie poświecić sie tej milosci. To nie tak ze nic do niej nie czułem, po prostu to dzialo sie zbyt szybko. Swoje 3 grosze dodali koledzy, z którymi często zArtowalem z niej, mówiłem ze mam ja w d***e. Oni ogarniali mi inne panienki, ustawiali spotkania, podawali namiary. Nigdy nie korzystałem z tego. Aż pewnego dnia zacząłem pisać z jedna z nich. Nic z tego większego nie wynikło, kilka spotkań, miesiąc ciągłego pisania. Może i przeistoczyloby sie to w cos mocniejszego gdyby nie fakt ze Kinga dowiedziała sie o wszystkim. Zrobiła mi awanturę, chciała sie rozstać. Wyblagalem ja o sznase. Mimo ze sam nie wiedziałem kogo tak na prawdę chce. Od jakiegoś czasu próbowaliśmy odbudować nasza relacje, te miesiące wspólne były wyjątkowo cudowne. Jednak czasem zdarzało mi sie nakryć Kingę na płaczu w środku nocy, nie potrafiła zapomnieć o niej. - wszystko zepsułeś- powtarzała ciągle. Chwilami miałem juz dosyć tego wszystkiego, dosyć słuchania jej pretensji. Aż do teraz. Kiedy to Kinga poznała kogoś nowego w pracy. Umieram z tęsknoty. Czuje jak ja tracę. Widzę jak codziennie oddala sie ode mnie. Pęka mi serce gdy wspomina o tym frajerze, nie chce myślec o tym ze on mi ja zabierze. Dopiero jego pojawienie sie uświadomiło mi jak bardzo ja kocham. Ze nie chce innej, tylko ja moja Kingusie. Najbardziej boli mnie jedno - ze ona mu coraz bardziej ufa, spędza z nim czas w pracy. A mi ciagle powtarza ze juz nigdy mi nie zaufa. Co ja mam zrobić ? Jak mam ja odzyskać. Dajcie mi jakies rady. Chłopaki to nauczka dla was - nie bójcie sie milosci, nie wstydźcie sie jej. Bo ja przez swoje podejście stracę swoją miłość życia

Gość gość
Chuj Ci w d**e frajerze, oby Cie zostawiła :)

Gość gość
Normalka.. Tak juz macie...typowy facet. Wybacz ale teraz to możesz napluć sobie w twarz.

Gość Pawelmc9089J
Nigdy jej nie zdradziłem, nie spałem z tamta. Kocham ja, na prawdę cierpię :/

Gość gośćdd
Chuj Ci w d**e idioto

Gość gość
Ona tego nie znieśie. To juz jest skończone. W twoich oczach jest bezwartościowa. I niezlazenie czy teraz czy za rok dwa to sie nie uda. Ty zniszczyłeś ten związek. Podziękuj sobie.

Gość Pawelmc9089
A gdybym sie teraz oświadczył ? To chyba jedyna szansa. Muszę jej udowodnić ze ja kocham...

Gość gość
jesli ja kochasz to ja zostaw

Gość gość
No to tak zrob i daj relacje ! :D

Gość gość
daj jej spokoj, nie musi byc twoja zabawka

Gość gość
Zj***les to s********j

Gość gość
mozesz spróbować ale według mnie zabite serce raczej nie ożyje ,może jakby to było po 30 latach razem ,ale jeszcze w fazie wyboru i nieufności to pozamiatane ale próbuj

Gość gość
Jak chcesz wiedziec czy jest szansa aby ją odzyskac, co ona do ciebie czuje, co mysli, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl