Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćsylwia

Rodzina niszczy mi dziecko

Polecane posty

Gość gośćsylwia

Moja rodzina stale oczernia mojego syna .Rodzice tylko sieją zamęt i tyle z nich mam i wnuczek też.Co robic?Tylko problemy przez nich mamy. Za wnukiem nigdy nie stoją i w doopie go mają.Mąż to samo.

Gość gość
widzialy galy co braly

Gość gośćsylwia
10.51 przestań pieprzyć!Rodziny i rodzeństwa się niw wybiera.Nienawidze ich za to co robią mi i Szymkowi

Gość gość
Ale jak oczerniają? Ci mówią ?

Gość gość
Jak chcesz dobrej rady, chcesz wiedzieć co zrobic w tej sytuacji, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gośćsylwia
Jedna taka kurfa kuzynka męża twierdzi ze syn ją dronem podgląda.Oczywiscie mąż pozwoliłby na syna wszystko wymyślić.Jak zaczęła to.po ludziach rozpowiadać to ludzie sie zaczęli śmiać że on sprawdza z kim ona sie k****.Wczoraj inna sąsiadka u której ta kurfa była na grilu z mordą przyleciała że moj syn jej nad stodołą dronem lata i ją podgląda.Syn od miesiąca nie odpala drona .Byłam tam zrobiłam wojnę to mi na siłę wmawiają ze to był dron syna i ze idą z tym na policje.Mąż to ma d d***e woli trzymać stronę tych kooref niż syna.Najgorsza jest postawa moich rodziców zwłaszcza matki bo ona tez na syna nalatuje i tez zachowuje sie tak jak ta sąsiadka twierdząc że sąsiadka myśli ze syn cos na ich posesji podpatrzy z drona a w nocy przyjdzie ukraść.Nosz k***a!paranoja !Moj syn nie kradnie!!Po co miałby jakies stare baby czy posesje oglądać zwłaszcza ze jest zapis z drona kiedy latał..data godzina wszystko!

Gość gośćsylwia
Tydzień temu i dwa tygodnie temu syn był.razem z córką na rowerach w Wiśle to jak mogł puszczać drona?Oni twierdzą ze w tej okolicy tylko on ma drona i tylko on to był.Mysle ze to wszystko jest celowo nagrane.Straszą syna policją bo wiedzą ze parę dni wcześniej ich bernardym na mnie wyskoczył jak jechałam rowerem na nocną zmianę.Mężowi juz powiedziałam ze jest dla mnie smieciem i zerem skoro taką postawę wykazuje i niech wybiera albo syn albo te kursy!Syn ciężko pracował żeby tego drona w ratach spłacic.Czego mu zazdroszczą?Złodzieja tez mi z dziecka nikt robił nie będzie.Od dzis nienawidzę mojej matki..to jest babcia?koszmar.

Gość gość
Bo roboty nie mają i sie im nudzi.Patologia.Jak piwsko na tym grilu było a dam głowę że było to jak zeznania nawalonych pijaków mogą być wiarygodne.Omamy pewnie shizofrenia .Leki wzięli?