Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość21212121

Zostawiłam u niego bieliznę

Polecane posty

Gość Gość21212121

Mam dość głupią sytuacje i nie wiem co zrobic. Otoz jestem osoba dorosła, wolna i stało się tak ze przespałam się z pewnym mężczyzną ( nie była to ani pierwsza ani 10 randka także uprzedzam) po prostu chwila uniesienia nic więcej. Rano kiedy się ubierałam nie mogłam zlokalizować swoich majtek, po dłuższym szukaniu zwyczajnie przestałam ich szukać i powiedziałam ze odbiorę je przy innej okazji. Okazji już nie było bo zwyczajnie konakt się urwał. Głupio mi tak, ze bielizna jest u niego, nie wiem czy ja wyrzucił czy czeka aż odbiorę, nie wiem. Stad moje pytanie- odezwać się i zgłosić się po odbiór czy zwyczajnie zostawić sprawę tak jak jest i nic nie robić?

Gość gość
Ale po co ? Chcesz wznowić kontakt czy co?

Gość Gość21212121
No właśnie nie. W sensie on takiej inicjatywy nie wykazuje, ja to przyjęłam i ok. Chodzi mi tylko o ta nieszczęsna bieliznę, głupio mi ze tak leży u niego ( No chyba ze zdążyła wyladowac już w koszu) Chciałabym ja odzyskać ale tez nie chce wyjść na taka, co szuka jakieś punktu zaczepienia odnośnie kontaktu. Stad pytałam o radę, bo nie chce robić z siebie idiotki.

Gość gość
Daruj sobie po prostu te majtki i kup sobie nowe.

Gość gość
Kobiece używane majtki na czarnym rynku fetyszy są dużo warte, możliwe że właśnie są licytowane. A jeśli mężczyzna miło cię wspomina i nie chce się z nimi rozstawać to pewnie tuli je wieczorami wzdychając.

Gość gość
Faktycznie on może uznać że szukasz tylko pretekstu żeby się z nim skontaktować. Unies się honorem, olej i jego i te majtki :)

Gość gość
Ja pier/do/lę, od facetów oczekują domów, samochodów, biżuterii a w zamian oferują brudne majtki... Zamiast mądrzejsze to coraz głupsze te baby! ...na dodatek bez wstydu za grosz :-O

Gość gość
Że złota były te majty, że musisz je odzyskać?

Gość gość
Myśli że facet zamiast oddać majtki zaproponuje jej samochód... one żyją w jakimś takim przekonaniu o swojej zayebistosci :-)

Gość gość
Chciałabyś żeby je oddał brudne czy ci je wyprał? :-)

Wszystkie te odpowiedzi są mocno zabawne :D Weź Ty daj sobie spokój z tymi majtkami. Chociaż sądzę, że nie o majtki tu chodzi, Ty chcesz się do niego odezwać i nie wiesz czy te majtki mogą być dobrym powodem. Mogą, mogą

Gość gość
Daj spokój z tymi majtkami... tak jak ktoś wyżej pisał - pomysli że szukasz z nim kontaktu. Jeśli piszesz ze on z Tobą się nie kontaktuje to pewnie te majtki wyrzucił po prostu.

Gość gość
pewnie ma taki zwyczaj że wychodzi w a wraca bez

Gość gość
Sama gdzieś schowała żeby żona znalazła, to tak zwane babskie sztuczki :-P

Gość gość
Jakby chciał Ci je oddac lubskontaktowac sie z tobą to wierz mi sam bu sie odezwał!!! Tk wiec nie błaźnić sie z szukaniem kontaktu dziewczyno. :/