Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podkład dla jasnej cery

Polecane posty

Gość gość

Witam! Mam problem z doborem podkładu dla mojej bardzo jasnej cery. Wszystkie podkłady jakie posiadam, najczęściej odcinają mi się od szyi. Jedyny który o dziwo jest ciut jaśniejszy od mojej karnacji to ingrid ideal face o kolorze 10. Szukam podkładu na co dzień, który lekko przykryje moje plamy po trądziku, a przede wszystkim wyrówna koloryt, bo przecież po to są podkłady ;) Jeśli znacie jakieś fajne jasne podkłady w przystępnej cenie, to proszę o poradę :P

Gość gość
Kat Von D lock it nr 41, Lancome teint idole też miał bardzo jaśniutki. No i MAC, chyba w każdej serii mają bledziocha...

Gość gość
Pierre rene ma bardzo jasne odcienie podkładu skin balance. Zobacz sobie najlepiej na żywo w jakimś sklepie stacjonarnym. Ja tez mam jasną karnację i wiele podkładów jest za ciemnych a u nich najjasniejszy odcień jest idealny. Do tego bardzo ładnie kryje.

Gość gość
Pierre Rene mam, testowałam, kolor super, ale powiem szczerze że on wcale nie zastyga, nawet z toną pudru. Wszystko co się dotknie zostawia ślad. Na większe wyjścia nakładam ale muszę pamiętać, by niczym nie dotykać twarzą, nawet ręką, bo podkład zostanie na ręce, a na twarzy plama.

Gość Justynnka88
Annabelle Minerals warto od nich wybrać, ja mam podkład i puder i bardzo je lubię