Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

strasznie mnie frustruje stan jakiegoś dziwnego zawieszenia w moim życiu,

Polecane posty

Gość gość

rodzinie i otoczeniu.Może nie jest on gorszy od jakiejś tragedii,ale jest na pewno gorszy od zwykłej porażki,która coś przecina jednak może przeciąć,uregulować.

Gość gość
Oj tam oj tam, tylko tak gadasz a tak naprawdę ten stan Ci odpowiada...

Gość gość
Nie ma w życiu nic na stałe. Teraz masz okres stagnacji jutro możesz mieć jazdę bez trzymanki.

Gość gość
nie odpowiada mi,za dobrze wiem jakie jest fajne uczucie jak coś się przecina,jak się reguluje,może nie tak jak chciałem,ale w miarę optymalnie

Gość gość
właśnie to jest taka dziwna stagnacja,jakby człowiek w jakiejś papce się taplał,i nie chcę jazdy bez trzymanki,ale uregulowania się różnych dziwnych sytuacji,załatwienia ich jakoś

Gość gość
Niektórych rzeczy nie da się przyśpieszyć.

Gość gość
z takiej zwykłej stagnacji jakby coś by ze mnie zeszło,to bym się cieszył,na spokojnie bym pomyślał co robić i z kim ,a to stagnacja taka dziwna,ze zwrotami akcji,nawet kończącymi się w stylu nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło,a

Gość gość
Czyli marazm panuje w twoim zyciu.

Gość gość
Może twa jaźń popycha cię w kierunku przebudzenia?

Gość gopowodzeniaść
Potrzebujesz zmiany tylko nie wiesz od czego zacząć .Porozmawiaj z kimś,może natchnie cie ktoś znajomy,z rodziny.

Gość gość
Nie słuchałeś tego co się do ciebie mówiło, nie ufałeś temu, komu ufać powinieneś, kierujesz się w życiu ciągle tym, czym niepowinieneś, co zaprowadziło Cię do tego, gdzie jesteś i nadal nie słuchasz tego kogo powinieneś nie ufasz temu człowiekowi, któremu ufać powinieneś.

Gość gość
nie znam człowieka któremu powinienem zaufać,same głupki wokół a niektórzy to mega debile,i to nie chodzi tylko o moje życie,trochę szerszy problem np.pewnego układu sił w rodzinie z którą jadę na jednym wózku

Gość gość
na pewno niektóre rzeczy mogły się potoczyć inaczej,ale nie żałuję bo nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło,ale takiego godnego zaufania człowieka to nie znam,bo tacy debile mnie otaczają,że aż dziwne,że Policja nie przyjechała po nich,żeby do wariatkowa zawieść

Gość gość
Przesadzasz z tą rodziną, oni już nie są moją rodziną, wyśmiewali mnie, wstydzili się mnie i odcięli się ode mnie w najtrudniejszych latach mego życia a teraz z otwartymi rękami przyjęli tego, który był autorem najgorszych chwil w moim życiu, okazali się pustymi, głupimi i niewdzięcznymi snobami śliniącymi się na widok kasy i sławy u niego. Ufają mu a nie mi, bo żadnych korzyści ode mnie nie mają. Jemu JA mogę wybaczyć ale nie oni, problem w tym, że oni mają gdzieś to jakim on jest człowiekiem i co robi innym.

Gość gość
Wszyscy źli tylko Ty dobry hmm.

Gość gość
nie mówię,że zli,ale dziwni,głupi,a jedziemy na jednym wózku

Gość gość
Dopóki razem prowadzicie. Firmę. nigdy sie od nich nie odetniesz

Gość gość
ja też mam tak samo, że mogło się potoczyć inaczej, ale też nie żałuję, bo nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, tak po prostu wyszło w życiu ze wszystkim, tak już może miało być, tak się potoczyło życie po prostu, nie starałam się na siłę tego stanu rzeczy zmieniać, a i tak cokolwiek ma być dalej i z kim, to i tak będzie

Gość gość
ale ja nie chcę się odcinać,ja chcę np.coś uregulować, np.żeby prywatne problemy w które ktoś na własne życzenie się wpakował nie wypływały chociażby pośrednio na zewnątrz i nie odbijały się na mnie

Gość gość
chciałbym się nawet pokłócić z nimi,ale merytorycznie,a nie np.że ktoś zawistny i zakompleksiony ze sprawy która powinna zakończyć się jakąś awanturą,ustawieniem kogoś rozkręca jakieś afery spiskowe,żeby przykryć przed samym sobą i innymi jakim głupkiem się okazał

Gość gość
Piszesz zawiłe i trochę brz sensu coś chcesz cos co nie wyszlo czegoś zyskujesz a innego zalujesz. A idz za dużo tyvh zagadek

Gość gość
ludzie z przeszłości z reaktywacji kontaktu z którymi się nawet się ucieszyłem,mogliby już nie wracać,zwłaszcza,że okazali się takimi głupkami,bajkopisarzami,za dobrze wiem jaką tragedią może się skończyć takie bajkopisarstwo,wolę samotność chyba

Gość gość
Witam serdecznie Jeśli chcesz sobie dorobić do wypłaty, to zapraszam Cię do panelu internautów Opinie Jest to ogólnopolska społeczność badawcza, w której uczestnicy wypełniają ankiety on-line i dzielą się swoimi opiniami na temat produktów, usług, kwestii społecznych. Za każdą wypełnioną ankietę przyznawane są punkty (z reguły po kilkaset pkt), które można wymienić na wynagrodzenie pieniężne (10 000 pkt to 50zł). Dlatego myślę, że może Ci się spodobać! Jeśli chcesz zostać członkiem panelu Opinie kliknij na poniższy link: http://rejestracja.opinie.pl/zapros.htm?u=76215207 i wypełnij ankietę rejestracyjną (zajmie to nie więcej niż 5 min.). Ankiety wysyłane są na adres e-mail, którego uzyłeś/aś podczas rejestracji do serwisu, tak więc sprawdzaj regularnie swoją skrzynkę mailową! Pojedyncza ankieta warta jest od 100-1400 pkt (0.50-7zł). Program nie pobiera żadnych opłat rejestracyjnych, tak więc nic Cię to nie kosztuje - możesz jedynie zyskać

Gość gość
niby się człowiek ucieszył,że coś się odnowiło,ale mogłem się obejść bez patrzenia nawet na to,nie jest to nawet śmieszne

Gość gość
dlateo wiem jak fajne to uczucie jak takie dziwne rzeczy się przecinają jakoś zdecydowanie

Gość gość
bo takie klimaty w stylu mędzącej mendy to nie jest nic fajnego

Gość gość
15:06 zgadzam się :)

Gość gość
może nie są czymś tak złym jak jakaś tragedia,załamanie życia,kalectwo bieda,ale na pewno są gorsze niż nawet dotkliwa porażka,która jednak coś czyści,coś reguluje,coś z ludzi schodzi,można na spokojnie pomyśleć co dalej,a nawet cieszyć się,że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło