Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

damiant2319911

Udar u starszej osoby

Polecane posty

Witam, od kilku miesięcy borykamy się z problemem. Otóż, babcia mojej narzeczonej po przejściu udaru staje się nie do zniesienia... wiecznie ma o wszystko żal, wszystko jej nagle zaczęło przeszkadzać. Np. W dniu dzisiejszym wybrała się do najbliższego sąsiedztwa i zaczęła wygadywać niestworzone rzeczy - że jej wnuczka(moja narzeczona jest ku**ą, podobnie jak jej inne wnuczki, cała rodzina to chu*e, tępaki itp. Stała się nie do zniesienia. Szanowni Państwo bardzo proszę o rady, co mogę a czego nie w tej sytuacji. Dodam, że nic jej nie brakuje, ma wszystko podstawiane pod nos na zawołanie. Lecz brak nam już sił do niej.

Gość gość
z takimi pytaniami najlepiej do lekarza prowadzącego ,ewentualnie neurologa lub psychiatry... to nie jest tak, ze ona wam robi na złość, ona robi to nieśwaiadomie, udar spowodował uszkodzenie jakiejś części mózgu, spwodował nadmierną aktywność innej częśści i takie są efekty, ja mialam tak z mamą która ma menopauze i miała depresje, nie chciala sie leczyc, kazde slowo to byl atak na nią ,albo plakala i chciala się zabić albo reagowała agresja wyzwiskami od kurw, podłych córek etc. Jej babcia chyba jest pod opieką lekarza, dowiedz sie u niego jak postępować bo ja ci więcej nie doradze, to podobnie jak z alzheimerem, trzeba miec twardą d**e i nauczyc się zyc z taką osobą bo ona nie jest świadoma tego ze swoimi słowami i czynami krzywdzi innych