Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnkaFIT

BurnBooster opinie

Polecane posty

Gość AnkaFIT

Przyznam Wam szczerze, że miałam spore problemy z nadwagą. BurnBooster pomógł mi pokonać otyłość i dał wiarę, że mogę żyć normalnie. Po prostu chciałam Wam o tym napisać. Jeżeli zdecydujecie się na zakup polecam skorzystać z kodu rabatowego: BL089200 Będzie sporo taniej :)

Gość Jadzix31
Świetny produkt. Wreszcie coś sensownego na rynku, a nie tylko te lipne reklamy. Mi naprawdę pomógł.

Gość Agnesraider
Jeszcze nie testowałam, ale ma naprawdę bardzo fajne składniki. Myślę, że to powinno działać

Gość Mariolkagym
Jestem po miesięcznej kuracji i jak na tę chwilę straciłam 4 kilogramy. Chodzę jednak regularnie na siłownie i staram się trzymać dietę. BurnBooster jest natomiast świetnym uzupełnieniem :)

Gość gość
BurnBooster kupiła mi siostra na urodziny i to chyba jeden z najbardziej trafionych upominków :). 6 kg w 2 miesiące i brak efektu jojo

Gość gość
Obecnie chyba jeden produkt tego typu, który naprawdę działa i ma normalną cenę...

Gość gość
BurnBooster jest stosunkowo tani i do tego naprawdę działa. Jem jak oszalała a mimo to po 2 miesiącach schudłam 5kg. Ciekawe jakbym trzymała dietę :)?

Gość gość
Też uważam, że środek jest rewelacyjny. Nie zmieniłam nawyków żywieniowych, ale schudłam przez miesiąc 5 kg. I najważniejsze, nie odstawiłam słodyczy :-) :-) :-). http://track.easyprofits.com/f3b7a2

Gość gość
Witam mam pytanie, jeżeli zamówię na stronie producenta ten Burn Booster to czy kolejne opakowania muszę sama zamówić czy oni wysyłają automatycznie i automatycznie pobierają pieniądze z konta, ponieważ już kiedyś dałam się tak zrobić i kosztowało mnie to 1200 zł :-(((

Gość gość
A ja nie stery po miesiącu kuracji przytulam 2 kg. Prowadzę taki sam tryb życia co wcześniej. I zastanawia mnie czemu tyje zamiast chudnac

Gość Ona3652
Zdecydowanie nie polecam i radze nie sugerować się kupionymi opiniami. No chyba że macie wystarczająco gruby portfel na wywalenie kasy w błoto

Gość gość
A ja kupiłam i jestem zachwycona. Po miesiącu kilka kilogramów w dół. Wrzuciłam nawet zdjęcia z kuracji na fejsie :)

Gość Gośka35nowe

Nie polecam, zwykłe naciąganie jeżeli chodzi o ten burnbooster co tu https://dietetycznedemaskacje.pl/burnbooster-opinie-forum-oraz-efekty-i-sklad-gdzie-kupic/ to ja go miałam i nie warto a niewiem nawet jak zrobić żeby zrobili mi zwrot pieniędzy

Gość Kama4

Świetny produkt. Konkurencja podobna opłaciła wiele osób w necie żeby pisali negatywy.

Ostatnio wyprzedali stany magaznowe i czekają na dostawę to czym o czymś świadczy :)?

Gość Kasiulenka

Korzystam z drugiego opakowania i jestem zadowolona. Waga pokazuje coraz mniej. LOVE!

Gość Maeksynka

Udało mi się schudnąć razem z Burn Booster, a to chyba najważniejsze, prawda?

Gość Karolina
Dnia 16.10.2017 o 11:38, Gość gość napisał:

Czy mógłby ktoś napisac z jakiej strony najlepiej zamawiać, i podlaczam sie do pytania troche wyżej, czy zamawiajac 1opakowania nie beda słać dalej ? 

Gość Gorcika

Najlepiej z oficjalnej strony producenta. To bardzo uczciwa firma. Nie ma ryzyka żadnego.

Gość joanna90

Zużyłam dwa opakowania BurnBooster - pierwsze stosowałam bez diety, jadłam tak jak statystyczny Polak - białe pieczywo, parówki, czasem jakaś  pizza czy batonik. Przy drugim przeszła na dietę - kajzerki zamieniałam na ciemne pieczywo, a tłuste i przetworzone wędliny na chudego kurczaka. Do tego zaczęłam ćwiczyć - trzy razy w tygodniu robiłam kilera Chodakowskiej. Zrzuciłam 3 kg. Wniosek jest prosty: tabletki działają z dietą i treningami. Stosowane w pojedynkę nie przynoszą rezultatów. Pozdrawiam. 

Gość Kamillka

Po 3 miesiącach udało mi się zrzucić 4kg. Polecam nie ma kręcić.