Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

śliczna Magdaleno Joanno a czy będę mógł klęczeć przed tobą

Polecane posty

Gość gość

i całować twoje palce u stóp z paznokciami pomalowanymi na czerwono

Gość gość
Ty jesteś ten sam, co pisał wcześniej o Marlence twojego życia :D

Gość gość
Nie to jego brat bliźniak. A pomysł podrzucil mu szwagier którego nie znosi i siostra z ktora nie rozmawia

Gość gość
Autor kocha wiele kobiet :D:D

Gość gość
Nu .Bo chciałam usłyszeć tw9j głos a ty nie raczyłeś się odezwać.Dzwoniłam a on spał :-).Teraz sobie poczekaj tyle ile ja czekałam na Ciebie pięć lat a autentycznie się zabawiałeś dobrze bez mnie no i widzisz nie umiem pisać ,z tego powodu mnie onieśmielasz ,prościej miałam z tym co robi dobrze mojej koleżance bo ona taka uśmiechnięta , poproś to tobie da paznokietki polizać bo js nie mam zamiaru , śpij i śnij o niej .Ja kochałam kogoś i dałam radę i ty dasz jak kochasz uszanowałam jego decyzję tak wybrał starszą bo prosto gaďała czyli prostaczka wilk syty i owca cała.

Gość gość
Idź do zaporożca i daj mi spokój, licz się z tym, że znienawidzisz ją szybko, będziesz ją gardził i nawet wagina jej i jęzor ciebie nie przekonają, czytaj: będziesz autentycznie sfrustrowany i nieszczęśliwy, nie dla ciebie prostaczka nieoczytana, nieosłuchana muzycznie, pozbawioną zmysłu estetycznego i nie mająca potrzeby dbania o siecie, egoistyczna, zakłamaną i niewdzięczna rozkraczocha, dosłownie, tak ma., jak to mówią: ona może oszukać kogoś z zewnątrz, że jest inna ale nie nas.

Gość gość
Autor zaczyna mnie bawić... pozdrawiam autorze :-)

Gość gość
Czy ty jesteś inny ? Jak mnie tak traktowali a teraz to co?niby wszystko zostaje w człowieku urazy . Nie umiem tego zapomnieć to było straszne może kiedyś się wyleczę z tych lěkòw .

Gość gość
Zaufałam tobie ile mnie to kosztowało , nie rozumiem jak można być tak nie Czułym facetem , dlaczego nie widzisz u siebie wad tylko u innych wali cíę to co napiszę . Słyszę do dzisiaj bicie twojego serca, i to ja klęczałam przed tobą i zrobiłabym to dla ciebie.

Gość gość
Na pocieszenie dostałam czuły pocałunek w czoło to było piękne z jego strony nie wiem na ile prawdziwe . To trzymało mnie że gdzieś tsm w środku ma piękne serce ale nie dla mnie.