Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamciajaska

Edukacyjna Stacja Szczeniaczka Fisher Price polecacie?

Polecane posty

Gość mamciajaska

Szukam zabawki dla synka, czegoś rozwijającego i interesującego bo mam wrażenie że coś nie chce mu się mówić. Niby ma jeszcze czas jak kazdy twierdzi , no ale ..wg mnie musze mu troche pomóc. No i pytanie do Mam - co byście doradziły? Ze wstępnych "oględzin" w necie wymyśliłam sobie stacje szczeniaczka. Zabawki Fisher Price wiem ze są dobre i polecane ale mało nie kosztują, dlatego wole dopytać. Czy faktycznie dzieci są tą zabawką zainteresowane? Czy pomaga to rozwijać mowe i uczyć tych pierwszych słówek i zachęcać dziecko do ich mówienia? Jak tą zabawkę oceniacie? Prosze o naprawde szczere opinie

Gość mamciajaska
Tak, szukam opinii bo własnie żadna z koleżanek jeszcze nie ma. Gdyby było inaczej nie szukałabym opinii na forach. Stacyjka jest już w sklepach, na ceneo gdzie zawsze patrze tez nie ma jeszcze opinii, ale myslę na pewno jakaś mama juz kupiła i znajdzie się taka co podzieli się swoimi wrazeniami

Gość zemka
Ja oglądałam i próbowałam Stacyjke w Smyku, na ile pozwala wypróbowanie jej w sklepie oczywiscie :) Dla mnie super. Dobrze wykonane jak to na FP przystało , klocuszki kolorowe, ładne obrazki, jest kilka opcji zabawy i nauki, przyjemne "odgłosy". I mozliwość dokupienia różnych wersji klocuszków dodatkowych więc rozwijanie slownictwa jak najbardziej . Wg mnie dziecku będzie sie podobac. Chce zamówić przez neta bo taniej - jak przyjdzie i moja Martusia wypróbuje dam znać :)