Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to wg was mialo byc niemile czy jakis flirt? prosze odpowiedzcie takszczerze

Polecane posty

Gość gość

o myslicie...Mam kolege w pracy, ktoremu mialam wrazenie ,ze sie podobam, a napewno, ze mnie lubi. Bo w towarzystwie zawsze sie do mnie zwracal, patrzyl na mnie, usmiechal itd. On czesto przychodzi do naszego pokoju, zagaduje. I dzisiaj akurat nie bylo moich dwoch pozostalych koleżanek i on przyszedł, zapytał się " co tu tak pusto"? , usmiechnal sie, pocałowal mnie w reke jak zwykle i powiedzial " no to dzisiaj będziemy sami, niestety, niestety"Ja sie tylko zasmialam ,ale ciezko mi powiedzieć co mial na mysli... Wg was chcial mnie obrazic czy tak flirtowal? Aha i wczesniej mowil mi raczej mile rzeczy. Np. tego typu jak wrocil z Niemiec, że " o jak milo wrocic i popatrzec na ledne kobiety"- a wtedy mowil do mnie... Albo jak ubralam jakas fajniejsza sukienke- to ,że zaraz spadnie z wrazenia No i generalnie zawsze byl mily, dzisiaj niby tez, ale powiedzial to " niestety"... czy to bylo takie droczenie sie?

Gość gość
Może wpada bo mu się któraś z tych koleżanek podoba? Czemu od razu droczenie. A dla Ciebie jest miły bo może Cię lubi. Gdyby czuł do Ciebie coś więcej to by chyba skorzystał z okazji, że jesteście sami. No chyba, że się boi/wstydzi i będzie robił dłuższe podchody bo Ty mus się podobasz.

Gość gość
do mnie też wpada, bo on w ogole tu ma rozne sprawy do zalatwienia i przychodzi do nas zwykle wtedy, nie zauważylam zeby inna z kolezanek sie mu podobala no i sa od niego starsze o wiele, takze nie wiem o co chodzilo z tym "niestety"