Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak powinien zachować się facet, gdy dziewczyna dała mu kosza?

Polecane posty

Gość gość

I to po pierwszej randce?

Gość gość
Jesli jeden koszyk to idzie przeżyć . Ale gdy się traci 2 punkty albo wiecej dziennie przez 20 lat . To " ZOSTAŁ CI SIĘ INO SZNUR A MIAŁEŚ CHAMIE ZŁOTY RÓG . Zresztą Wyspiański tam pisze ze w czasie Wesela powiesił sie gości z kafeterii bo został mu sie ino sznur i źadna go nie chciała . A ta świnia z Chochołem miała ślub . Tam jeszcze KLARA i TELIMENA ,teź go nie chciała i sie powiesił .

Gość gość
Zalezy co powiedziała mu

Gość gość
Przeważnie mówią dziewczyny tak: Spadaj ty ryju świński .

Gość gość
Kulturalnie, tzn. nie mścić się za to, co dużo facetów niestety tak robi, tak jakby ta dziewczyna musiała z nim być.

Gość gość
Ale ze co nie chciała sie umowic na nastepna randke czy jak?

Gość gość
Nijak. Powinien się przestać interesować dziewczyną, która mu dała kosza i szukać takiej, dla której będzie interesującym potencjalnym partnerem.

Gość tee suki
ma jej podziękować, bo nie będąc z nią uratowała mu życie

Gość Ja_Dyzio
gdy facet zbierze kilka 'koszy' to powinien wybrać się na targowisko lub inny bazar i spróbować sprzedać te kosze

Gość gość
Musiałbym wynająć pociąg towarowy na te kosze

Gość gość
To zależy od kosza. Kurcze musiałabym tu wstawić taki filmik... Dobra opiszę go. Jest na youtube taki kanał z prankami, chodzi mi o film girl picking up girls czy jakoś tak, gdzie dziewczyna podchodzi do dziewczyn (w USA) i pyta się je o numer i czy one się umówią z nią na randkę. I jedna taka sytuacja była, że ta druga powiedziała "Ja mam chłopaka" ale tak się patrząc, że dawała tej dziewczynie szansę, okazję - wystarczyło, że ona sobie nie odpuści i powie np. "Ale z kobietą to nie zdrada" czy coś w tym stylu zamiast powiedzieć "Aha skoro masz kogoś to cześć". Czaisz autorze?? Chodzi mi o to, że czasami kosz nie jest ewidentny. Nawet "mam faceta" nie jest czasami ewidentnym koszem. Wszystko zależy od mowy ciała kobiety. Jeśli kosz nie jest niemiły, jeśli dziewczyna się patrzy i tak daje mową ciała znaki, żeby próbować dalej, to jest to tylko TEST - jeśli wciśniesz odpowiedni bajer (odpowiednio szybko i bezwzględnie) to ona to kupi i pozwoli się uwodzić mimo wszystko!