Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie dacie rady dla kogoś kto nie był poprzednio w związkach?

Polecane posty

Gość gość

Odczytywanie emocji innych ludzi zawsze było dla mnie problemem, nie interesowałam się byciem w związku ponieważ podręczniki i dobry serial zawsze były ciekawsze... nie wspominając już później o rozpoczęciu pracy i studiach (jednocześnie). Całkiem niedawno zaczęłam (DOPIERO) interesować się płcią przeciwną, ale nieco peszy mnie to, że każdy ma już jakieś doświadczenia miłosne i mówi o swoich byłych związkach. Myślę, że ten etap jaki przeżywało większość nastolatków ja przeżywam teraz będąc we wczesnych latach 20 swojego życia. Niedojrzałość emocjonalna? Być może... ale skoro są ludzie z wyższym lub niższym IQ i nikt nie oczekuje, że wszyscy będziemy geniuszami to dlaczego dziewczyna nie może być "słaba" z emocji i wszystkiego czego one dotyczą. Każdy rozwija się w swoim tempie. Jakieś rady dla "początkujących"?

Gość gość
oddaj wianuszek temu jedynemu

Gość gość
dobra, już wiem, możecie wypieeeerdalać

Gość Ja_Dyzio
kobieta w wieku 21 lat , 22, 23, 24, 25 lat i starsze , przyklejona do rodziców i mieszkająca powiedzmy na pierwszym piętrze domu wielorodzinnego przyzwyczaiła się do takiego życia w obrębie własnej nieruchomości, że jest pies, kot, rybki w akwarium , że po zaliczeniu magisterki pracuje jako praktykantka na stażu w Starostwie lub Gminie a pracę załatwiła jej Matka , ponieważ młoda kobieta wstydzi się wyjść do ludzi , ale już chce zaliczać doktorat z tematu 'bardzo śmieszne kroki polityków w ratuszu' , w wieku 28 lat zaliczy doktorat, otrzyma nowe auto od rodziców z tej okazji , będzie stały etat w urzędzie i wydawanie 500+ dla emerytów aż do własnej emerytury

Gość gość
Własna niezależność finansowa jest dla mnie bardzo ważna. Ostatnią rzeczą jaką chcę zrobić to prosić kogokolwiek o pomoc w karierze. Myślę, że zaszłam daleko w porównaniu do moich rówieśników i w przyszłości tylko będę to kontynuować. Jeżeli pogardliwy stosunek do kogoś kto nie ma takich samych doświadczeń sprawia, że musicie dołożyć własną ideologię do cudzego życia powiem tylko jedno. Każdy jest inny. Ja zawsze byłam bardzo odpowiedzialna i potrafiłam załatwić wiele spraw, ale nie radziłam sobie z uczuciami. Tyle.

Gość gość
Musisz po prostu dogadywać się dobrze ze swoim wybrankiem lub potencjalnym.. umieć czarować, flirtować, roztaczać kobiecy urok i dobrze wyglądać ;)