Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za dobry dla kobiet

Na każdy związek z kobietą straciłem średnio 70,000PLN

Polecane posty

Gość za dobry dla kobiet

to się wogóle nie opłaca, szczególnie gdy to trwa dwa do czterech lat max. Niestety baby beszczelnie potrafią wykorzystać faceta i nawet nie mrugną. Burdele już taniej wychodzą niż związki, albo po prostu dać sobie spokój z babami, bo to strata czasu, one tego nie doceniają

Gość gość
Człowieku jak chcesz to pomogę ci odzyskać z procentem utopioną kasę. Szmaty oddadzą wszystko a jak nie mają z czego to ściągniemy z rodziny. Nie ma tak prosto, że ktoś przehulał twoje pieniądze.

Gość gość
bum cyk cyk, bum cyk cyk trala la la laa laaa

Gość gość
Witam . Aż tyle forsy na jedną kobietę? Ja jakbym miała męża takiego to bym doceniła i aż tyle.Czego one chcą wogle włąściwie?

Gość gość
NA co one tyle forsy. Jestem Za żeby oddały. Za te pieniądze co one wydają to cała Afryka co głodują biedne dzieci wykarmic można . Bieda jest a one żyją jak jakie królowe . Chciwe pazerne idiotki! Oddadzą pieniądzę popieram.

Gość gość
Pan jest zbyt dobry musi pan zmusić by oddały tą kwotę bo to dużo pieniędzy. Nie ma żartów...

Gość gość
70 PLN to bardzo mało. Jesteś żebrakiem?

Gość gość
Na co tyle wydałeś, na jakieś marne kwiatki? Na smar do roweru? Znowu ci się włączył zespół Munchhausena.

Gość gość
Wniosek z tego taki,że do burdelu trzeba chodzić.Bardziej się opłaca.A baba to jest w większości wypadków niepotrzebny balast. No chyba,że pracuje i dobrze gotuje. Pozatym niech s*******a!

Gość gość
O Jezu,jaki biedaczyna....Myślał że baby są za darmo

Gość gość
70 tysi na 4 lata to nie jest aż tak dużo

Gość gość
jak jesteś idiotą to płać; idiotów się doi

Gość gość
Andrzejku, nie przesadzaj.

Gość za dobry dla kobiet
Na co wydawałem? Na to na co się wydaje gdy facet ( myśli że ) kocha kobiete. Kwiaty, wyjścia do restauracji/knajp, kin, teatrów, ubrania, podróże w różne miejsca, loty samolotowe do różnych odległych krajów, koszty medyczne np. dentystów itp., jednej kupiłem samochód którego nigdy nie oddała, płacenie za wynajem mieszkania i wszystkie koszty z tym związane, nawet byłem na tyle głupi aby jednej spłacić spore długi aby wyczyścić jej profil kredytowy, wszystko płaciłem ja jak jeleń bo uważałem że tak się robi dla kogoś kogo się kocha, ale im i tak było chyba mało, pomimo że same miały absolutnie nic, często nawet miały niestabilne prace lub ich brak przez jakiś okres. To jest przykre jak kobiety wykorzystują facetów tylko dlatego że mogą i używają do tego uczucia. Smutno mi z tego powodu, bo tylko chciałem im pomóc ale zostałem dla nich bankomatem i krową dojną. Takie są właśnie często kobiety, niewdzięczne i tylko same zachcianki i wymagania a same niewiele z siebie dają.

Gość gość
18:18 Ho ho! Naiwny jak 5-letnie dziecko. Laski nawet nie pracowały a Ty za nie wszystko płaciłeś... pewnie były bardzo ładne i ładnie dawały d**y, skoro na wszystko się godziłeś. Byłeś głupi to teraz masz. W dzisiejszych czasach nikomu nie można ufać. Dałeś się zmanipulować jak stara c***a :D Trzeba było się umawiać z NORMALNYMI kobietami, które może nie wyglądały jak Angelina Jolie albo inna super Star i które posiadały pracę, to byś teraz nie zakładał durnego tematu, że baby to materialistki.

Gość gość
było trzeba wybierać normalne dziewczyny, a nie jakieś księżniczki lub plastikowe dziunie z cycami na wierzchu :)

Gość gość
18:18 to my się nie znamy.

Gość za dobry dla kobiet
nie były to żadne lalki barbie z balonami, normalne dziewczyny, przeciętne w każdej kategorii, żadne super stars, może były raczej z biedniejszych rodzin, choć nie żadna patologia, ale nie skreślałem ich za to bo nie oceniam ludzi przez ich portfele lub status społeczny, daje każdemu szanse. A sam fakt że dziś ludziom nie można ufać jest po prostu przykry, bo co to za życie mieć ciągle jakieś obawy.

Gość różowy beret królewny
baby to kur/wy i pasożyty, tej teorii trzeba się trzymać w praktyce