Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowy dawca pomysłów

Sranie to naprawde ohydna funkcja cielesna

Polecane posty

nawet z jakiejś fajnej laski codziennie wychodzi gòwno i śmierdzi jak hooj, bleeee

Gość gość
przy podrywaniu kobiet zawsze myśle jak one srają, wtedy nie wydają się takie niedostępne księżniczki haha

Gość gość
gość dziś fajny sposób jak na to wpadłeś ? :D

Gość gość
no bo każdy myśli że jakaś fajna laska to jest jakiś ideał, a ona sra, pierdzi i rzyga jak każdy inny, i z doopy jej śmierdzi, więc wizualnie tak podchodząc masz mniejsze opory do niej podejść i zagadać bo uświadamiasz sobie że daleko jej od ideału który sobie ubzdurałeś

Nie zmienia to jednak postaci rzeczy,iż przyjąłbym owo "sranie" do japy swej bądź na banie.

Gość gość
gość dziś przy podrywaniu kobiet zawsze myśle jak one srają, wtedy nie wydają się takie niedostępne księżniczki haha Z Z Doskonała metoda.Ja również ją stosuję gdy mam ochotę na jakąś plastikową księżniczkę. Ze świadomością,iż księżniczka ta wydała,pierdząc przy tym,cuchcące, nierzadko półpłynne balast, podryw jej zajmuje mi krótki czas.Potem posuwam ją ostro czując,dzierżąc w cuglach jej ułomną naturę.

Gość gość
Pewnego razu przechodzą na przejściu dla pieszych zauważyłem blond landarę ze sztucznym biustem za kółkiem auta marki porshe. Gadała (nigdy ich nie stać na zestaw głośnomówiący) przez telefon. Przystanąłem chwilę na pasach patrząc jej wprost w oczy po czym podszedłem do okna wozu i zapukałem w nie.Gdy je opuściła do połowy - zapytałem z grubej rury-"na chooy się tak prężysz i pindrzyż za tym kołkiem?Dobrze wiem,że Tobie jak całej reszcie, z doopy codziennie wychodzi przynajmniej raz spękany brązowy balas więc nie rób z siebie królowej balu pęczki!" I wiecie co ona na to? Powiedziała:O widzę,że pan wie co jest grany i zna życie.Chmmm powinnam się obrazić?Ale spoko.Dam swój telefon." I dostałem telefon od zdziry choć w cale nie chciałem. Dziś mi napisała ze chce w kakao i na ostro. :classic_cool:

Gość gość
I będzie miała na ostro. :classic_cool:

Gość gość
Małam korekta-miało być-"na chooy się tak prężysz i pindrzyż za tym kołkiem?Dobrze wiem,że Tobie jak całej reszcie, z doopy codziennie wychodzi przynajmniej raz spękany brązowy balas więc nie rób z siebie królowej balu peeczko!" Tylko system wprowadzania znaków jak zwykle zrobił jakiś pedał palcem na parapecie robiony.

Gość gość
*-pindrzysz. Mała korekta #2 Te pedryle co tworzą te zyebane edytory tekstów zasługują nie na kasę tylko łamanie kołem i to publicznie na rynku w południe.

Gość gość
anonimowy dawca pomysłów dziś typowa durna peezda tylko potrafi się podszyć, hooj ci w d'upsko pedale

Gość gość
gość dziś pewnie ją stado bambusów i arabów w kakao dymało, hahaha, taką się olewa, no chyba że chce stolca do ryja to ok

Gość gość
Nie edytory tekstów . Tylko nowa bajka . Możesz zawsze napisać inny przypadek z dziewczyną rozdajacą prawikom numery tel. Pisz lubie to czytać .

Gość gość
nie ma prawików, są tylko męskie cípy

Gość gość
Ale go laska poderwała na dobry wóz . A 2 odcinek telenoweli fantastycznej gdzie . Nie ma .

Gość gość
22:02 odnotowano w księdze podszywów

nawet z jakiejś fajnej laski codziennie wychodzi gòwno i śmierdzi jak hooj, bleeee x pomyśl co by było, jakby nigdy nie wychodziło

Gość gość
A to wy mówicie źe kobiety teź srają ? niesamowite

Gość unbrokenoutside78
brokeninside87 dziś to by było chodzące gòwno, czyli w większości to co jest teraz, hahaha

Gość rafauuuu
ja bym zjadł gó\wno ładnej dziewczyny, piszę serio. Niestety ciężko znaleźć chętną:(

Gość gość
rafuuuu jesteś debilem, dlatego lepiej nie wychodź z domu bo narobisz obciachu

Gość gość sraka
ja sram 3x dziennie, czy to źle?

sranie to jednak ohydna funkcja cielesna

Gość siedze na kiblu
bez srania by było przesrane, innaczej nie da rady

Gość wierszyki moge pisać
kobiety nie srają, tylko odpady idą im prosto z doopy do mózgu, dlatego są często takie pojèbane, bo mają we łbie nasrane