Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maikel

Jestem z dziewczyną 2 lata a ona nie chce uprawiać seksu

Polecane posty

Gość Maikel

Mam 19 lat moja dziewczyna 17. Jesteśmy razem od 2 lat i od tego czasu żyje w celibacie, a przed tym choć miałem dopiero 17 lat często uprawiałem seks.Kocham moją dziewczynę i nie chcę jej do niczego zmuszać ale cały czas chodzę napalony szczególnie, że jest ona bardzo atrakcyjna i ma duże ,,walory”.Raz kiedy wyszedłem spod prysznica nagi a ona akurat wpadła do przedpokoju gdy wychodziłem z łazienki to jak zobaczyła moje przyrodzenie to zasłoniła oczy i uciekła(nie mam stulejki ani małego, tu chodziło o fakt, że się zawstydziła)Proszę o rady :)

Gość gość
Skoro uciekła na widok twojego penisa, to musisz jej go częściej pokazywać i chodzić na wierzchu. Z blowa czy gardło zrobi, czy nic z tych rzeczy? Jeżeli jest taka nieśmiała zacznijcie od wspólnej masturbacji może nabierze ochoty? Zawsze możesz upić i zerźnąć spuszczając się w usta, ale to chyba za dużo na pierwszy raz ;-)

Gość gość
Aha nie doczytałem że jest niepełnoletnia. To możesz ją odurzyć uczuciem, alko po 18 rż. l;-)

Gość gość
Dziewczyna ma dopiero 17 lat więc zapewne jest dziewicą, weź pod uwagę, że jeszcze mogła nie dojrzeć do współżycia. Najlepszym rozwiązaniem będzie szczera rozmowa.

Gość gość
i co z tego że masz 19 lat? wiek nie ma tu nic do rzeczy. Tego muszą chcieć oboje partnerzy.

Gość gość
Nie możesz jej do niczego zmuszać, pewnie nie jest gotowa na współżycie i nic dziwnego, co prawda to indywidualna sprawa, ale moim zdaniem 17 lat to jak dla dziewczyny wczesny wiek na współżycie. Porozmawiaj z nią szczerze o swoich potrzebach i dowiedz się jakie są jej powody "celibatu".

Gość gość
Jak ja mialam 17lat, to nie myslalam o seksie, bylam nie dojrzala na wspolzycie. Daj jej czas. Niech lepiej dziewczyna podejmie decyzje o wspolzyciu glowa, niz zeby pozniej zalowala ze ci dala.

Gość gość
Wejdź na E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji