Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co to za ból

Polecane posty

Gość gość

witam. sory za braki kropek wole przecinki, ból obudził mnie o 3:30 i bolała mnie stopa cała tj. od górnej strony kostka i nie mogłem iść, teraz po 18:00 trochę to rozruszałem i mogę chodzić w o połowę mniejszym bólu, mam podwyższony kwas moczowy i by było odrobinę jasne ale dwa najdalej cztery dni temu ktoś nieumiejętnie nakładał kosze w biedronce te plastikowe a ja mam swoje choroby i chodzę w sandałach (żyły nie halo w kostkach) i no wywaliło mi się na tą samą nogę z którą dziś mam przygodę, także trudno to rozszyfrować bo wczoraj na dodatek ta kostka mnie jakby no właśnie jakbym uderzył takie stłuczenie, a ciekawsze na koniec że jak to mi poleciało na nogę to miejsca gdzie najbardziej mnie bolało od rana no nocy. przed chwilą widziałem fotkę o palcu przy dnie moczanowej trochę poniżej właśnie mój ból narysowany. teraz tak jeśli to ta cała dna to czy jak będę sprawdzać wynik co miesiąc dwa i będę w miarę potrzeby obniżał to czy dalej będę miał takie zaszczyty bólu przy podwyższonym wyniku?

Gość gość
haha, chacha przez ch

Gość gość
co nikt nie mial dny? ja ma mam dne lub zwykle stluczenie. jesli to dna to czy sie pojawia w stopie kostce i czy przy wzroscie kwasu pojawia sie tam gdzie teraz?