Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zerwałam z chłopakiem po tym jak mi powiedział, że mam usunąć ciążę

Polecane posty

Gość gość
naiwna jesteś nie wiesz jak mężczyźni robią żeby zaliczyć pannę udają że cię kochają tylko po to żeby za darmo ****ać

Gość gość
lepiej się przebadać czy nie masz syfa bo nie wiadomo czy ten gość nie był zarażony

Gość gość
możliwe że ****ał też inne

Gość gość
17.10 dokładnie. Nie wiesz nawet czy nie działa na dwa fronty, czy gdzieś 3000km od Ciebie nie posuwa innej panienki. I nie, jego rodzinka pewnie się nie domyśla że może mieć dwie laski, jedna do bzykania w swoim kraju i Ciebie. A to nie problem zdradzać, gdy jest się tak daleko... Co z tego że pół roku pisaliście pisać to można największe bzdury. Faceci umieją ściemniac jak mało kto. Prawda jest taka że nie znasz tego człowieka, to ledwo 4 spotkania, Ty dopiero go poznajesz. Też radzę Ci się przegadać...

Gość gość
czyli jak laska rozmawia z gościem przez pół to ma mu d*******y na 1 czy 2 spotkaniu bo tak sie dobrze znaja hahaha

Gość gość
Facet zachował się chamsko i nie dziwię się, że z nim zerwałaś. Dobrze zrobiłaś.

Gość gość
To nie facet autorko tylko tchórz który jeszcze nie wyrósł z krótkich spodenek . W dodatku nie posiadający sumienia , bo nie pojmuję jak można z taką lekkością (że to nic takiego )mówić o zamordowaniu własnego dziecka . Dobrze zrobiłaś że z nim zerwałaś , bo to nie jest kandydat ani na męża ani na ojca .

Gość gość
W końcu normalne odpowiedzi. Dzięki, przynajmniej w końcu wiem, że dobrze zrobiłam, bo już się bałam, że to ja jestem winn wszystkiego, a postawa taką jaką obrał mój były jest normalna w tych czasach.

Gość gość
dobrze, że to zrobiłaś i że pokazał prawdziwą naturę teraz a nie 10 lat po ślubie. Miałabyś z nim ciężkie życie. Pan Bóg miał nad tobą opiekę. Poszukaj kogoś, kto jest Ciebie wart a przed ciążą zabezpieczaj się porządnie jeśli nie planujesz dziecka w razie gdy trafisz znów na podobnego gościa.

Gość gość
Tak ja też to zrozumiałam i cieszę się, że w czasie zrozumiałam jaki jest naprawdę. Najgorsze, że nawet się nie odezwie żeby się zapytać czy jednak ten ten zrobiłam :(