Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potrafilibyscie byc z osoba nerwowa?

Polecane posty

Gość gość

Jakie wady ma wasz partner? Jak dlugo przekonywaliscie sie do nich? Dlaczego je zaakcetowaliscie i jak?

Gość gość
nerwona , porywcza osoba jest wredna, zlosliwa, podla i zycie z kims takim to meka i kara

Gość gość
14.06 nie wszyscy mają jak ty, mój tata był porywaczy i nerwowy, ale był dobrym, uczciwym człowiekiem, nikogo nie krzywdził.

Gość gość
niekrote baby sa bluzgane i lane po ryju przez swoich facetow i tez uwazaja ze sa kochani ich mezusiowie 🖐️ kto co lubi, gusta sa rozne

Gość gość
To sado-maso, czyli zboczenie, normalna kobieta nie będzie biła faceta ani nie pozwoli się bić.

Gość gośćfredii
Najgorsze jest to ze przechodzi ta nerwowosc na druga osobe. Ktos wyrzuca stresy itp na druga osobe, zalezy teraz czy ktos potrafi wyrzucic ta zla energie w jakis sposob czy w srodku sie meczy. Taka frustracja. Warto dac szanse, ale na.pewno nie ignorowac sytuacji gdzie ktos przesadza

Gość gość
Dokładnie. U mnie natomiast oboje jesteśmy nerwowi. Strasznie sie krzywdziwmy,nawet tracimy szacunek do siebie, zrywamy wracamy.. Postanowiliśmy w koncu cos z tym zrobic. Oboje przestalismy poznawać siebie poprzez impulsywnosc

Gość gość
tak ale dbam o higiene psychiczną i unikam furiatów, bo oni mnie prowokują do odpłacania pięknym za nadobne. Tylko takie układy są bez sensu więc wolę rozluźnić kontakty