Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

smak spermy

Polecane posty

Gość gość

po raz pierwszy zdecydowałam się - przyznam dość niechętnie - na oral z połykiem. Od roku współżyję z nim ale na coś takiego nie pozwalałam bo nie lubiłam tego smaku spermy (wcześniej miałam dwóch partnerów). I tutaj wielkie zaskoczenie. Jego sperma smakuje zupełnie inaczej. W przypadku poprzednich odrzucało mnie i brało na wymioty a jego smakuje super. Nie wiem czy może być aż taka duża różnica i co robić aby smak jego cały czas był taki. On nie jest wegetarianinem ale mięso je sporadycznie (tak jak ja), dużo warzyw i pije dużo herbaty raczej mniej kawy?

Gość gość
Dieta ma zasadniczy wpływ na smak spermy. Szczególnie jeśli jest bogata w owoce, wtedy potrafi być nawet słodka :) Wiem z doświadczenia.

Gość gość
Degustuj a znajdziesz smak jaki lubisz.

Gość gość
a jak facet je tylko grochową to czym pachnie? cieciorką czy cietwierzem? bo nie wiem czy próbować... ma ktuś doświadczenia podobne ? proszę o odpowiedz i dzienkuje

Gość gosc

Chlopie, ty jestes chory.

Gość Ania
Dnia 14.10.2017 o 21:37, Gość gość napisał:

po raz pierwszy zdecydowałam się - przyznam dość niechętnie - na oral z połykiem. Od roku współżyję z nim ale na coś takiego nie pozwalałam bo nie lubiłam tego smaku spermy (wcześniej miałam dwóch partnerów). I tutaj wielkie zaskoczenie. Jego sperma smakuje zupełnie inaczej. W przypadku poprzednich odrzucało mnie i brało na wymioty a jego smakuje super. Nie wiem czy może być aż taka duża różnica i co robić aby smak jego cały czas był taki. On nie jest wegetarianinem ale mięso je sporadycznie (tak jak ja), dużo warzyw i pije dużo herbaty raczej mniej kawy?

wszystko ma znaczenie. papierosy. słodycze. owoce. alkohol. 

Gość Gosc glupi czytacz
Dnia 14.10.2017 o 22:28, Gość gość napisał:

Dieta ma zasadniczy wpływ na smak spermy. Szczególnie jeśli jest bogata w owoce, wtedy potrafi być nawet słodka 🙂 Wiem z doświadczenia.

Jakiego doswiadczenia?  Rowery to smar lancuchowy.