Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Witaminy w czasie karmienia piersią

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny, jestem dwa miesiące po porodzie, karmie dziecko piersią,nie mam czasu żeby dogadzac sobie z jedzeniem i jem tak naprawdę produkty i dania które szybko się zrobi, wiec zastanawiam się nad naprawdę skutecznym suplementem,aby zapewnić sobie wszystkie witaminy. Teraz wygladam dobrze,ale nie chciałabym wrócić do momentu jak wyglądałam po dwóch poprzednich ciążach. Większość kobiet ma problem ze zrzuceniem kilogramów a u mnie jest wręcz przeciwnie. Schudłam za bardzo, do tego cera zrobiła się szara,włosy wypadały garściami a ja czułam się ogólnie słabo, wiecznie przemeczona i znerwicowana. Może ktoś mógłby polecić coś sprawdzonego co warto zażywać żeby znów karmienie nie doprowadziło mnie do takiego stanu? Pozdrawiam.

Gość gość
zarzywaj witaminy dla kobiet ciezarnych plus koniecznie kwasy DHA

Gość gość
Zacznij od badan krwi.

Gość gość
ja zażywam te same, które brałam w ciąży - Omegamed Optima Forte, są z kwasami DHA

Gość gość
Właśnie póki co zażywam tylko DHA. Zaczynam się zastanawiać dlaczego karmienie co tu dużo mówić wyniszcza mi organizm. Nie chce rezygnować z karmienia skoro mam pokarm i dziecko chętnie ssie,tylko co tu zrobić żeby to się tak nie odbijalo na moim zdrowiu i wyglądzie. Teraz wygladam i czuje się jeszcze dobrze, z reszta w czasie wszystkich trzech ciaz nie mogłam narzekać, bo i cera ładna i włosy rosły jak szalone,to pewnie za sprawą hormonów ale tak po około pół roku karmienia zaczyna się właśnie to co pisałam.

Gość gość
Ktoś poleci jeszcze jakieś konkretne witaminy i napisze o efektach zażywania ?

Gość gość
żelazo jest na pewno bardzo ważne, bo to one jest konieczne do rozwoju dziecka (m.in. pomaga w prawidłowym kształtowaniu się mózgu dziecka) oraz funkcjonowania łożyska i dotlenienia macicy. Dlatego bardzo fajnym rozwiązaniem jest stosowanie dicofer

Gość gość
To nie karmienie doprowadziło Cie do tego stanu a to,że jesz byle co gdzie powinnas jeść rarytasy zdrowe owoce,warzywa.

Gość gość
mnie lekarz zapisał przyjmowanie tego suplementu dicofer na niedobór żelaza. Już przed zajściem w ciąże miałam problem z utrzymaniem tego pierwiastka na odpowiednim poziomie, a teraz już wszystko jest jak powinno być i mój maluszek rozwija się prawidłowo

Gość gość
Femibion 2. Karmie już 7 miesięcy i mam dobre wyniki

Gość gość
gość dziś Ile ci kvurwo płacą za reklamę tego góownofera?? :O