Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boje się urodzin

Polecane posty

Gość gość

usunęłam date urodzin z facebooka i boje się, z enikt nie złoży mi życzen. Serio mam jakiś chory dramat, ostatmio chorowałam, miałam ogólnego doła, chciałam żeby ludzie dali mi spokój, i nawet nie pisali do mnie w dniu urodzin, bo nie chce nikomu mówic o mojej sytuacji. Postanowiłam, że usunę datę z facebooka, tak, że nie bedzie widać że mam urodziny i teraz zaczełam się marrtwić, że nikt mi nie żłoży życzen i dzień spędze samotnie. Serio jakaś paranoja..tym bardziej, że prze moje problemy sama się do nikogo nie odzywałam, nie składałam życzeń, chociaż z drugoiej strony inni tez jakoś szczególnie się moja sytuacja nie zainteresowali wiec stwierdziłam po co. Czy wy tez macie takie dylematy nie potrzebuje pseudo życzeń ale zawsze było miło jak ktoś składał, ateraz nie wiem co mam zrobić.

Gość gość
w ogóle ma wrażenie, ze nikgoo nie obchodzę już boje się że moje prypiuszczenia się potwierdzą :(

Gość gość
Wszystkiego najlepszego dziewico, żebyś zawsze po masturbacji miała orgazm.

Gość gość
hehe dzięki, teraz moge powiedzieć, że dostałam chociaż jedne życzenia fenks

Gość gość
pytanie do autorki: często się palcem masturbujesz studentko?

Gość gość
Nie, mam już na to wywalone czy ktoś złoży zyczenia czy nie, a tym bardziej takie "wymuszone" powiadomieniem z fejsa, którego nawet nie mam, bo na kit mi to.