Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BluMushroom

Wasi faceci i FIFA17

Polecane posty

Gość BluMushroom

Hej Kobiety i Mężczyźni! Mój chłopak kupił sobie Fife17 i odkąd ją ma, przepadł. Rozumiem pograć sobie trochę, żeby się odstresować.. od 18(odkąd wróci z pracy) do późnej nocy gra. Pracuje tylko 3 dni w tygodniu, kiedy ma wolne - gra. Ciagle gra. Grając przeklina, krzyczy, wydziera się - o każdej porze (mieszkamy w bloku, wokół mieszkaja młode rodziny z dziećmi) Muszę mu podstawiać jedzenie pod nos i prosić go by zjadł. Dziś ustawił sobie budzik na 6 rano, żeby wstać i grać. Skończył grę wczoraj około 1. Niedziela to jedyny dzień który cały możemy spędzić razem, bo prowadzimy firmę i pracujemy na zmianę - od poniedziałku do soboty, po 3 dni. Ja już nie wiem co ja mam robić.. prosiłam, mówiłam. Odkąd jest ta fifa nie ma nawet seksu. To już robi się chore. Co zrobić? Mężczyźni, co zrobić by odciągnąć was od tej gry? Kobiety, co robicie w tych przypadkach?! Czy wasi faceci tez tak się wkręcają w ta grę?? Pomocy!!!

Gość gość
nie wiem ja w to góvno nie gram, wolę samochodówki wyścigi formuła 1 rajdy, ale takie coś jak twój odwala to jest już chore totalnie, ja tam sobie pogram 1-2 godziny dziennie i starczy, są przecież inne obowiązki, jest życie, a nie żeby nawalać całe dnie w gierki jak idiota albo przegryw totalny bez życia. Ten twój to już uzależniony jest, na odwyk go daj albo na jakąś terapie bo będzie tylko gorzej

Gość gość
Mieszka sie z mezem a nie z glupim chlopakiem ktory ma cie za nic!!!

Gość alinesska
moj gra w fife 18 od paru dni (kupil w ME, wielka promocja, wielki szał no i to sie niestety przelozylo na nasz weekend, a raczej jego brak). ale wiem, ze pogra jeszcze dwa dni i mu przejdzie :) Twojemu tez powinno... a zreszta dobrym sposobem jest wkrecenie sie w to. ja sie troszke wkrecilam:)

Gość gość
Ale ogólnie to mysle ze to reklana z***abej fify. Wole pesa, fifa dla amatorów.