Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Eks

Polecane posty

Gość gość

Byłam w związku z chłopakiem przez ponad rok. Był on bardzo dojrzały bardzo sie kochaliśmy, jednak gdy poszliśmy do technikum wszystko sie zmieniło. Zaczął mnie olewać, była kłótnie o to az w końcu ze mna zerwał. Stwierdził ze przestał coś czuć i ze nie chce byś z nikim w związku bo nie lubi kłótni. Czy to wynika z jego wieku? Czy miał ktoś taka sytuacje ? Jak uczucia mogą sie tak nagle zmienić bez konkretnego powodu?

Gość gość
Kłótliwa baba to bardzo konkretny powód :(

Gość gość
Ciagłe kłótnie potrafią nawet anioła zmienić , twój chłopak po prostu dojrzał i zobaczył że świat nie kończy się tylko na Tobie (kłótliwej zołzie ) ale są inne fajne dziewczyny .

Gość gość
Ohohoho, nie kończy się dla innych, dla ciebie tak:P

Gość gość
Nie było wcześniej kłótni, była tylko o to ze zaczął mnie olewać a nie :")

Gość gość
Cała mu sie oddałam dużo dla niego robiłam Wiec nazwanie mnie kłótliwa zołza jest tu przesada :") bo ja zawsze byłam jak mnie potrzebował a jak ja zaczęłam potrzebować jego to zaczął mnie olewać i po kłótni o to odszedł

Gość q odpowiedzi
Mysle, ze mu sie poprostu znudzilas. Widac nie bylo u niego az tak duzego uczucia do ciebie...jak u ciebie. Tak czasem bywa. Teraz technikum, sporo nowych ludzi, w tym pewnie i dziewczat no i chce byc wolny zeby zdobywac "nowy rynek" :D

Gość gość
Kochana nie przejmuj sie, gdy bylam w liceum było to 3lata temu, poznałam chlopaka ktory przez calą drugą klasę jasno dawał do zrozumienia, ze mu sie podobam itd.. pod koniec roku zblizylismy sie do siebie na tyle, że się zakochał, w wakacje mi to powiedział, ja go nie kochalam ale uczucia byly, traktowal mnie dobrze, szanowal, byl cudowny wiec postanowilam sprobowac bo czemu nie? W wakacje byla pomiedzy nami sielanka, bylo super i do tej pory milo to wspominam. Przyszedl wrzesien i nagle stal sie innym chlopakiem, zaczal czepiac sie ze zyje chwila (mialam 18lat jak mialam zyc?) Ze nie mysle o przyszlosci, ze lekko traktuje szkole itd... rozstalismy sie po miesiacu. Ogolnie moral taki, ze w tym wieku chlopacy sa nie dojrzali, nie wszyscy oczywiscie ale widac ze trafilysmy na takich co z nimi jest nie halo. Wiec nie martw sie, glowa do gory. Zyj dalej i korzystaj z tego ze jestes mloda.

Gość gość
Biedna :( No niestety chyba taki morał z tego... trzeba poczekać pare lat może sie ogarną

Gość gość
Hmmm co do tego to ze sie znudziłam możliwe, ale jego uczucie było bardzo mocne, dużo osób mówiło ze było widać ze bardzo mnie kocha Wiec dlatego dziwne to jest...